Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Paket 12x ekološki shot iz kurkume, Green I Organic, 75 ml

Paket 12x ekološki shot iz kurkume, Green I Organic, 75 ml

Cena
23,88 €
Šifra oglasa: 3894473

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Žalec, Griže
Bio izdelek
Da

Opis oglasa

Ekološki shot iz kurkume, Green I Organic

Sadno vitaminski napitek z nalogo pomoči imunskemu sistemu, povečanju energije in vitalnosti!

Kombinacija vrhunskih začimb in ekoloških sokov zbrana v majhnih 75 ml stekleničkah ponuja popolnoma naraven napitek. Narejeni so iz najbolj kakovostnega sadja in začimb ter zagotavljajo edinstven okus in dnevno količino potrebnih vitaminov in mineralov. Brez dodanih aditivov, sladkorjev in konzervansov so zdrava oblika sokov, ki jih imajo radi vsi družinski člani.

Če imate radi čili in jezne okuse, je ta posnetek kot nalašč za vas! Narejena iz najbolj kakovostnega sadja in začimb s polno dozo vitaminov. Kombinacija kurkume, čilija, ingverja in citrusov je idealna za pomoč imunskemu sistemu. Kurkuma je znana kot močan antioksidant in deluje tudi protivnetno, ingver je s svojimi lasntostmi v pomoč naši prebavi, limonin sok pa je bogat z vitaminom C.

Ekološki sadni shot je pripročen in praktičen, tako da ga lahko povsod vzamete s seboj na izlet, službo, šolo, športno aktivnost….

Uporaba:

Namesto kave, proti utrujenosti in izčrpanosti, med napornimi dnevi in ​​športom, za odrasle in otroke – ti mini napitki so najboljša zdrava izbira!

Hranilna vrednost za 100 ml

energijska vrednost 190 kJ/45 kcal
maščobe

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
29.04.2020. ob 10:23
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
640 -krat