Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Peteršilj novi 100g

Peteršilj novi 100g

Cena
2 €
Šifra oglasa: 3787706

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Vič Rudnik, Vič - Dolgi most

Opis oglasa

IZGLED: temno zeleni listi s stebli,

NAČIN PRIDELAVE: pridelano akvaponično (simbioza med ribami in rastlinami v zaprtem ekosistemu v rastlinjaku), za gnojenje skrbijo ribe tilapije, dohranjenjo z ekstraktom morskih alg (sea kelp), proti škodljivcem tretiramo z agrohomeopatskimi sredstvi in neem oljem, ekološko certificirani pod USDA Organic nacionalno shemo v 2015, 2016, 2017. Zaradi izjemno visoke cene tega certifikata se v letu 2018 nismo certificirali, vendar naprej pridelujemo ekološko ne glede na certifikat.

PAKIRANJE: rezani listi so pakirani v šopke z gumico

UPORABA: vse vrste listnega zelenja in zelišč se obezno shranjujejo v hladilnku pri največ 9°C. Nižja je temperatura, daljša je obstojnost. Hkrati morata biti izpolnjena 2 POMEMBNA pogoja:

1. Zelenjava mora biti predhodno suha (če ste prejeli mokro zelenjavo, jo pred shranjevanjem stresite na kuhinjski pult, da se najprej posuši

2. Suho zelenjavo v hladilnik vedno postavite v odprti vrečki (plastična, Peakfresh ali papirnata) za cca 30 min, da se temperatura zelenjave izenači s temperaturo hladilnika, šele potem vrečko zaprite. V nasprotnem primeru se bo v vrečki nabral kondenz in zopet imate vlažno zelenjavo, ki bo gnila prej, kot si želite. Pravilno shranjena zelenjava je obstojnavsaj 1 teden.

POSEBNOSTI: ekološko seme gladkolistnega peteršilja

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
25.02.2022. ob 15:13
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
409 -krat