SONY HQ VRHUNSKI QUARTZ SYNTHESIZER DIGITAL HIFI RADIJSKI SPREJEMNIK

  • Cena: 80 
  • Šifra oglasa: 8361772
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje: rabljeno

Več:

Na voljo je odličen radijski sprejemnik ali TUNER modela ST-S170 originalnega Japonskega proizvajalca SONY.
Na omenjeni digitalni radijski sprejemnik lahko shranite 30 vaših najbolj priljubljenih radijskih postaj ter ima vgrajen QUARTZ LOCK SYNTHESIZER sistem za perfekten sprejem radijskih signalov kratkih in dolgih valovnih dolžin. Na radijskem sprejemniku imate veliki gumb s katerih najhitreje in popolnoma enostavno poiščete določeno radijsko postajo in jo samo s pritiskom na eno tipko shranite, skratka povsem enostaven za uporabo in omogoča priklop klasične ter dipolne radijske antene za še boljši sprejem signalov iz celotne Evrope!!!
Na TUNER-ju imate tudi tipko STEREO-MONO, kar pride še posebno v poštev kadar je radijska postaja šibka s signalom in s pritiskom na MONO odstranimo šume in je posledično kvaliteta sprejema mnogo boljše kakovosti.
Poleg tega imate še možnost daljinskega upravljanja saj ga povežete s kontrolnimi kabli (na zadnji strani TUNER-ja) z ojačevalcem Sony in z daljincem od ojačevalca upravljate tudi omenjeni radijski sprejemnik.
Ne manjkata funkciji MEMORY SCAN, kar pomeni da vam avtomatično shranjuje radijske postave ki so na voljo in pa AUTO TUNNING da vam najde najmočnejše radijske postaje (signale) ter katere potem poljubno shranite na določeno spominsko mesto od 1 do 30 katere imate na razpolago. Še stara šola vrhunskih Hi-Fi STEREO komponent, ko niso šparali pri materialih ampak vgrajevali resnično najboljšo integrirano elektroniko, originalna made in Japan kvaliteta kateri današnji ceneni Kitajski in Taiwanski ali Korejski proizvajalci ne morejo konkurirat.
Dimenzije (mere) so sledeče: širina 430 mm, višina 83 mm, globina 280 mm, teža 4 kg, Hi-Fi TUNER ali HI-FI STEREO RADIJSKI SPREJEMNIK je črne barve ter resnično odlično ohranjen, bil pa tudi temeljito obnovljen tako da zanesljivo dela perfektno, garantirano !

Za vse dodatne ter ostale informacije sprejemamo izključno klice na telefonsko številko: 040 50 21 40

OPOMBA ! Komponenta je bila strokovno pregledana ter servisirana tako da garantirano deluje popolnoma brezhibno in odlično . . . zelo dober sprejem radijskih postaj ter zvokovno perfekten Tuner, kateri definitivno pokosi vse internetne in mobilne radije v kakovosti sprejma pa zvoka ! !

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
4000 Kranj
Regija
Gorenjska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa SONY HQ VRHUNSKI QUARTZ SYNTHESIZER DIGITAL HIFI RADIJSKI SPREJEMNIK
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa