Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

ZAPISKI s predavanj + REŠENE NALOGE Z VAJ - PRAVNA FAKULTETA 1. letnik

Cena
10 €
Šifra oglasa: 11361735

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana, Topniška
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajam zapiske s predavanj na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Zapiski so ti lahko v veliko pomoč pri sledenju profesorja med razlago na predavanjih. Tako se lahko bolj osredotočiš na profesorjevo razlaganje posameznih tem in primerov in manj na besno pisanje vseh besed, ki jih govori profesor, saj jih imaš večino že napisanih. Vsi zapiski (razen za UCP) narejeni v wordu. Zapiski za prvi letnik PFLJ za naslednje predmete: RP, UVP, UP, EKN, EUP (del v wordu, del v pdf, pošljem tudi ppt-je predavanj), UCP (pdf), SOC (del v wordu, del v pdf) (imam zapiske za vse, razen za PZG, ker nisem hodila na predavanja).
Prav tako prodajam rešene naloge z vaj v 1. letniku Pravne fakultete UL. Rešene naloge ti bodo močno olajšale delo - primeri nalog pri vajah se zadnja leta dokaj ponavljajo (pri nekaterih predmetih so naloge pri vajah enake že zadnjih nekaj let, medtem ko se naloge pri drugih predmetih malo spreminjajo). Prodajam rešene naloge vaj za predmete: RP (!!), UVP, EKN (!!), EUP, SOC, PZG (!!), nekaj "rešenega" gradiva imam tudi za UCP in UP.
Zapiske prodam ugodno - od 8 do 12 EUR na predmet (različno na težavnost predmeta, trajanje predmeta, obsežnost zapiskov ipd.)
Rešene naloge prodam za simbolično ceno - od 7 do 10 eur (spet različno od posameznega predmeta in obsežnosti rešenih vaj)
Ločeno v drugem oglasu prodajam tudi skripte.
Za več info mi piši na bolho ali na telefonsko številko 070766576.:)

Zemljevid

Oglas je objavljen
11.04.2024. ob 14:14
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
148 -krat