DIREKTOR PROJEKTOV, V OKVIRU PODROČJA UPRAVLJANJE, V SLUŽBI ZA...

  • Šifra oglasa: 3153557
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaDIREKTOR PROJEKTOV, V OKVIRU PODROČJA UPRAVLJANJE, V SLUŽBI ZA UPRAVLJANJE S PROMETOM IN PROMETNO VARNOSTJO - M/Ž
Naziv delodajalcaDRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI D.D.
Naslov delodajalcaUlica XIV. divizije 4 , 3000 CELJE
Opis del in nalog
  • VODENJE NAJZAHTEVNEJŠIH PROJEKTOV PRIPRAVLJANJE PROJEKTNIH NALOG PRIPRAVA PREDLOGA POSLOVNEGA NAČRTA PROJEKTA PRIPRAVLJANJE STRATEŠKIH IN POSLOVNIH USMERITEV PODROČJA SODELOVANJE PRI PRIPRAVI STRATEŠKIH IN POSLOVNIH USMERITVAH DRUŽBE NAČRTOVANJE, ORGANIZIRANJE, USKLAJEVANJE IN KONTROLIRANJE DELA MOTIVIRANJE IN USPOSABLJANJE SODELAVCEV RAZVIJANJE IN UVAJANJE NOVIH METOD, TEHNIK IN POSTOPKOV DELA UPRAVLJANJE SPREMEMB IN PRIPRAVLJANJE ALTERNATIVNIH REŠITEV PRIPRAVLJANJE STROKOVNIH PODLAG IN INTERNIH AKTOV VODENJE EVIDENC, IZDELOVANJE ANALIZ IN PRIPRAVLJANJE POROČIL.
UE delovnega mesta oziroma delaLJUBLJANA
Trajanje zaposlitveNedoločen čas
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje3 leta
Vozniški izpitB
Znanje jezikovangleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno, poznavanje operacijskih sistemov - zahtevno
Drugi pogoji Sloveniji in v tujini in dobro poznavanje stanja cestnega prometa v mednarodnem okolju. Lokacija dela: Ljubljana in RNC Dragomelj. Ponudbe z življenjepisom, ustreznimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev in opisom dosedanjih delovnih izkušenj, prosimo, pošljite v 15 (petnajstih) dneh po objavi na naslov: DARS d.d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Služba za upravljanje s kadri« ter navedbo »Prijava na delovno mesto DIREKTOR PROJEKTOV (m/ž), v SUPPV«.
Prijava je mogoča do11.02.2020
Poskusno delo4 mesece
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.