Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • GENERALNI DIREKTOR HOTELOV NA BLEDU - M/Ž

GENERALNI DIREKTOR HOTELOV NA BLEDU - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9363134

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL28873

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: GENERALNI DIREKTOR HOTELOV NA BLEDU - M/Ž
Naziv delodajalca: ESPADA, kadrovsko svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: DANEU HANA, 041 320 223, kadri@espada.si
Opis del in nalog: - BITI V CELOTI ODGOVOREN ZA DELOVANJE IN UPRAVLJANJE HOTELA TER VODITI VSE ODDELKE K IZPOLNJEVANJU RAZLIČNIH NAČRTOV IN CILJEV HOTELA,
PRIPRAVITI HOTELSKI PRORAČUN IN KONČNI OBRAČUN GLEDE NA CILJE DOBIČKA IN DELOVNE ZAHTEVE TER STROGO NADZOROVATI STROŠKE POSLOVANJA,
GLEDE NA SPREMEMBE IN RAZVOJ TRGA RAZVITI IZVEDLJIVE MARKETINŠKE STRATEGIJE ZA IZBOLJŠANJE PRODAJNIH PRIHODKOV,
DOBRE KOMUNIKACIJSKE SPOSOBNOSTI IN SPOSOBNOST KOORDINACIJE, IZBOLJŠANJE HOTELSKEGA TEAM BUILDINGA, IZBOLJŠANJE RAVNI IN KAKOVOSTI STORITEV,
IMETI MEDKULTURNE KOMUNIKACIJSKE VEŠČINE, VZDRŽEVATI UČINKOVITO KOMUNIKACIJO Z LASTNIKI, IZVAJATI NJEGOVE ODLOČITVE IN OHRANJATI DOBRO PODOBO LASTNIKA.
VZDRŽEVATI ODNOS MED HOTELOM IN SINDIKATI, VLADO, TURISTIČNIMI AGENCIJAMI IN DRUGIMI HOTELIRJI, OBLIKOVATI DOBRO NOTRANJO IN ZUNANJO PODOBO HOTELA TER USTVARJATI DOBRO POSLOVNO OKOLJE.
VODITI INTERNE TEDENSKE SESTANKE, PRAVOČASNO USKLAJEVATI IN OBRAVNAVATI RAZLIČNE PROBLEME V VSAKODNEVNEM POSLOVANJU HOTELA, REDNO POROČATI O DELU LASTNIKU IN IZVAJATI POMEMBNEJŠE SKLEPE LASTNIKA.
NAČRTOVATI, VODITI IN NADZIRATI OBNOVO IN OPREMLJANJE HOTELA KOMPAS BLEDU ZARADI ZAGOTOVITVE NAPREDKA IN KAKOVOSTI PRENOVE NA ZADOVOLJIVI RAVNI.

UE delovnega mesta oziroma dela: RADOVLJICA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 5 let
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: PRIČAKUJEMO: smer hotelski menedžment ali najmanj 5 let izkušenj na področju hotelskega vodenja, zelo dobro poznavanje in razumevanje ter edinstven vpogled v hotelsko industrijo in turizem, seznanjenost s sodobnim konceptom vodenja podjetja, zavest upravljanja SOP, seznanjenost s procesom upravljanja, osebnostne značilnosti: integriteta, poštenost, močne afinitete in poklicna predanost učinkovito upravljanje/vodenje in združevanja osebja/zaposlenih, močna sposobnost organiziranja, usklajevanja, komuniciranja in analiziranja problemov, dobro pisno in jezikovno znanje, slovensko in angleško govorno in pisno znanje.
Prijava je mogoča do: 31.05.2022

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/upravljanje-svetovanje-vodenje/vse-regije).
Oglas je objavljen
01.05.2022. ob 04:17
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
44 -krat