POMOČNIK DIREKTORJA - M/Ž

  • Šifra oglasa: 2620751
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaPOMOČNIK DIREKTORJA - M/Ž
Naziv delodajalcaCSD Osrednja Slovenija – vzhod; Enota Domžale
Naslov delodajalcaMasljeva ulica 3 , 1230 DOMŽALE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateSALIHOVIĆ AMIR, 01 7246 403, amir.salihovic@gov.si
Opis del in nalog
  • VODI STROKOVNO DELO ENOTE. DIREKTORJU PREDLAGA ZADEVE S PODROČJA KADROVSKOADMINISTRATIVNIH ZADEV ENOTE. JE ČLAN NATEČAJNE KOMISIJE ZA VODENJE IZBIRNEGA POSTOPKA ZA ZASEDBO PROSTEGA DELOVNEGA MESTA NA ENOTI. ODLOČA O RAZPOLAGANJU S FINANČNIMI SREDSTVI ZA FINANCIRANJA SOCIALNO VARSTVENIH PROGRAMOV, POMEMBNIH ZA OBČINO. SODELUJE Z NEVLADNIMI ORGANIZACIJAMI IN LOKALNIMI SKUPNOSTMI. VODI STROKOVNI KOLEGIJ ENOTE. JE ČLAN STROKOVNEGA SVETA CENTRA. IZVAJA STROKOVNE NALOGE, PRIPRAVLJA POROČILA O DELU ENOTE, PRIPRAVLJA PREDLOGE LETNEGA PROGRAMA DELA ZA ENOTO. POSREDUJE PODATKE ZA PRIPRAVO FINANČNEGA NAČRTA. ORGANIZIRA, SPREMLJA IN NADZIRA DELO ZAPOSLENIH DELAVCEV NA ENOTI. PRIPRAVA OCENE DELOVNIH USPEŠNOSTI ZAPOSLENIH NA ENOTI. PREDLAGA NADURNO DELO IN POVEČAN OBSEGA DELA, DRUGE NALOGE PO NALOGU DIREKTORJA.
UE delovnega mesta oziroma delaDOMŽALE
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 60 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje5 let
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno
Drugi pogojiVII/1: specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnja), visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), visokošolska strokovna izobrazba, visokošolska univerzitetna izobrazba. VII/2: specializacija po visokošolski izobrazbi (prejšnja), visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), magistrska izobrazba. Obvezni pogoji so: izobrazba v skladu z 69. členom Zakona o socialnem varstvu ter opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka in opravljen strokovni izpit s področja socialnega varstva. Izbrani/a kandidat/ka bo delo opravljal/a na Enoti Domžale.
Prijava je mogoča do06.12.2019
Poskusno delo4 mesece
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.


Stik

Naslov
Parmova 32
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija