Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SAMOSTOJNI SVETOVALEC IV (M/Ž) – DELAVEC ALI PRIPRAVNIK, ZA DELO NA OB

SAMOSTOJNI SVETOVALEC IV (M/Ž) – DELAVEC ALI PRIPRAVNIK, ZA DELO NA OB

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9419818

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL58028

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SAMOSTOJNI SVETOVALEC IV (M/Ž) – DELAVEC ALI PRIPRAVNIK, ZA DELO NA OBMOČNIH ENOTAH ZAVODA NA PODROČJU POKOJNINSKEGA, INVALIDSKEGA IN MEDNARODNEGA ZAVAROVANJA - M/Ž
Naziv delodajalca: ZAVOD ZA POKOJNINSKO IN INVALIDSKO ZAVAROVANJE SLOVENIJE
Naslov delodajalca: KOLODVORSKA ULICA 15, 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: MEDVED SANJA, 01 474 56 63, kadri@zpiz.si
Opis del in nalog: - KONTROLA PRAVILNOSTI POSTOPKOV, PODATKOV IN ODLOČITEV O PRIZNANJU PRAVIC NA I. STOPNJI, VODENJE POSTOPKOV ZA UVELJAVLJANJE PRAVIC NA I. STOPNJI, INŠTRUIRANJE IN DAJANJE STROKOVNE POMOČI SODELAVCEM NA PODROČJU IZVAJANJA ZAVAROVANJA, OPRAVLJANJE DRUGIH DEL V OKVIRU PODROČJA DEJAVNOSTI IN PO NALOGU NADREJENIH.


UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas oz. 30.12.2022
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 3 leta
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno
Drugi pogoji: Za zasedbo delovnega mesta morajo kandidati izpolnjevati naslednje formalne pogoje: VII/2. stopnja izobrazbe na področju pravne, ekonomske, upravne ali druge ustrezne smeri - specializacija po visokošolski izobrazbi (prejšnja), visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), magistrska izobrazba (druga bolonjska stopnja), 36 mesecev delovnih izkušenj, Strokovni izpit ZUP, znanje Microsoft Office in znanje slovenskega jezika.
Opombe: pogoj delovnih izkušenj ne velja za pripravnike. Kandidat mora, poleg splošnih pogojev imeti opravljen strokovni izpit iz ZUP-a oziroma ga bo izbrani kandidat moral opraviti v roku 3 mesecev od nastopa dela. V primeru sklenitve pogodbe o zaposlitvi s pripravnikom, trajanje zaposlitve velja za čas opravljanja pripravništva (10 mesecev).
Prijava mora obvezno vsebovati: kratek življenjepis z opisom delovnih izkušenj,
izpolnjen obrazec „Obrazec za prijavo_za OE”, ki je sestavni del razpisa in se nahaja na spletnem naslovu https://www.zpiz.si/cms/content2019/obv-priloga-k-prijavi-na-prosto-delovno-mesto-, izpolnjeno „izjavo o izpolnjevanju pogojev” za zasedbo delovnega mesta v ZPIZ, ki se nahaja na spletnem naslovu https://www.zpiz.si/cms/content2019/izjava in dokazila o izpolnjevanju pogojev (kopija diplome, potrdilo ZUP in dokazila o delovni dobi oziroma delovnih izkušnjah).

Prijava je mogoča do: 26.05.2022
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/upravljanje-svetovanje-vodenje/vse-regije).
Oglas je objavljen
13.05.2022. ob 00:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
54 -krat