Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Detektor ogljikovega monoksida KIDDE - NOV!
  • Detektor ogljikovega monoksida KIDDE - NOV!
  • Detektor ogljikovega monoksida KIDDE - NOV!
  • Detektor ogljikovega monoksida KIDDE - NOV!

Detektor ogljikovega monoksida KIDDE - NOV!

Cena
25 €
Šifra oglasa: 3240239

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Senzor je nov, še origianl zapakiran, v trgovini je cena 39,99 eur:
https://marvis-trade.si/2011/11/baterijski-detektor-ogljikovega-monoksida-co/

Sem iz Ljubljane, lahko vam dostavim ali pošljem!
070/528-448

Ta detektor ogljikovega monoksida (CO) vam lahko reši življenje, če se ogrevate na trdna, tekoča ali plinasta goriva, saj vsa ta goriva vsebujejo ogljik. Pri nepravilnem izgorevanju se sprošča ogljikov monoksid (CO). Nepogrešljiv je v stanovanjih, hišah, poslovnih prostorih, vikendih, počitniških prikolicah,…

Ogljikov monoksid je tihi ubijalec, saj ga naša čutila ne zaznajo. Zazna ga detektor monoksida, ki je hkrati tudi alarm, ki nas na prisotnost monoksida opozori z zelo močnim zvočnim signalom.

Kidde je proizvajalec najboljše protipožarne zaščite na svetu, njihovi proizvodi pa se smatrajo za vodilne v svetu. Njihov napredni senzor lastnega razvoja in proizvodnje je izredno natančen, stabilen in ima zelo dolgo življensko dobo.

Baterijski detektor ogljikovega monoksida (CO) Kidde 7DCO je vrhunski stenski detektor ogljikovega monoksida. Namenjen je odkrivanju povišane prisotnosti ogljikovega monoksida s senzorjem, ki ima 10-letno življensko dobo in 10-letno garancijo, kar ga uvršča med najbolj dovršene detektorje na svetovnem trgu. Detektira povišano koncentracijo ogljikovega monoksida (CO) v prostoru, v katerem je nameščen.

Je enostaven za uporabo in montažo. Detektor odlikuje dolga življenska doba, izredna zanesljivost, stabilnost in visoka natančnost senzorja za zaznavanje CO. Primeren je za varovanje pred povišano stopnjo ogljikovega monoksida (CO) v hišah, stanovanjih, apartmajih,… Primeren je, in ima za to potrebne certifikate, tudi kot detektor ogljikovega monoksida v počitniških prikolicah, avtodomih in plovilih. Nepogrešljiv pa je tudi povsod, kjer prihaja do nepopolnega izgorevanja trdih, tekočih in plinastih snovi, ki vsebujejo ogljik.

Detektor se montira na steno, če je le mogoče v višino oči, to je na višino vsaj 150 cm od tal in ne višje kot 30 cm do stropa. Izogibajte se montaži detektorja v vlažne prostore kot so npr. kopalnice in prostore, kjer je velika prisotnost prahu in maščob, kot so npr. delavnice in garaže ter montaži za pohištvom ali za zavesami. Detektorja ne montirajte na oddaljenosti manj kot 2 m in tudi ne več kot 4 m od peči.

Tehnične podrobnosti:
napajanje: 3×1,5V AA baterije
zvočno in svetlobno alarmiranje
senzor: elektrokemični CO senzor s 10 letno življensko dobo
način alarmiranja: skladno s standardom EN50291
občutljivost /čas alarmiranja:
60~90 minutes @ 50ppm CO koncentraciji; 10~40 minutes @ 100ppm CO koncentraciji; pod 3 minutami @ 300ppm CO koncentraciji

LCD prikazovalnik: 3 digit LCD prikazovalnik
zvočnik: >85dB ( na razdalji 1m )
LED indikacija/ Zvočni signali:
Normalno delovanje: Zelena LED dioda se prižge vsakih 30 sek.
Alarm: Rdeča LED dioda hitro utripa , detektor neprekinjeno piska.
Indikator iztrošenih baterij: zapiska vsakih 60 sek. ko je napetost baterij nižja od 3,3V, rdeča LED utripa vsakih 60sek, na prikazovalniku se izpiše Lb.
Indikator motenj v delovanju: Detektor zapiska vsakih 30sek. ,sveti rdeča led in na prikazovalniku se izpiše Err.
Indikator konca življenske dobe: Detektor kratko zapiska vsakih 30 sek. dvakrat zaporedoma sveti rdeča LED dioda in na prikazovalniku se izpiše End.
obratovalni okoljski parametri: temperatura 4°C do 38°C, vlaga od 10%RH do 90%RH
okoljski parametri skladiščenja: temperatura –10°C do 60°C, vlaga od 10%RH do 90%RH
Deluje v skladu s standardom SIST EN50291 –1:2010 (Električne naprave za odkrivanje ogljikovega monoksida v gospodinjstvih – 1. del: Preskusne metode in zahtevane lastnosti) ter v skladu s SIST EN50291 –2:2010 (Električne naprave za odkrivanje ogljikovega monoksida v gospodinjstvih – 2. del: Električne naprave za stalno delovanje v nepremičnih inštalacijah na rekreacijskih vozilih in na sorodnih področjih, vključno na rekreacijskih plovilih – Dodatne preskusne metode in zahtevane lastnosti).

Certificiran je pri British Standard Institution in je nosilec Kitemark licence št. KM98848, ki potrošniku zagotavlja, da se izdelek uvršča med najbolj varne in zanesljive izdelke na evropskem trgu.
___________________________________________________________________________________________
Sem iz Ljubljane, lahko vam dostavim ali pošljem!
070/528-448
___________________________________________________________________________________________

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
28.05.2021. ob 17:07
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
396 -krat