Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • GORENJE GV68260 popolnoma vgradni pomivalni stroj, 60 cm
  • GORENJE GV68260 popolnoma vgradni pomivalni stroj, 60 cm
  • GORENJE GV68260 popolnoma vgradni pomivalni stroj, 60 cm
  • GORENJE GV68260 popolnoma vgradni pomivalni stroj, 60 cm
  • GORENJE GV68260 popolnoma vgradni pomivalni stroj, 60 cm

GORENJE GV68260 popolnoma vgradni pomivalni stroj, 60 cm

Cena
669,90 €
Šifra oglasa: 2230988

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Kratek intenzivni program – QuickIntensive
Intenzivni program na osnovi optimiranja vseh faz pomivalnega ciklusa občutno skrajša čas pomivanja. Želeni pomivalni učinek je tako dosežen tudi pri polni obremenitvi pomivalnega stroja, posoda pa je hitreje in odlično pomita.

SmartLook
Pomivalni stroj po meri za vašo kuhinjo. Poseben drsni mehanizem na vratih omogoča namestitev pomivalnega stroja v kateri koli tip kuhinjskega elementa, ne glede na dolžino okrasnih vrat ali obliko in videz podnožne letve. Poleg tega vgrajeni protipovratni sistem omogoča namestitev pomivalnega stroja na ergonomski višini. Brez rež in špranj pod vrati!

Prilagodljive košare
Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.

TotalDry, popolnoma suha posoda
Najboljši modeli pomivalnih strojev navdušujejo s patentirano rešitvijo, ki vašo posodo temeljito posuši ter ji zagotovi popoln lesk! Vrata pomivalnega stroja se namreč po končanem pomivalnem ciklu samodejno odpro, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. Inovativna funkcija je prijazna rešitev za uporabnika, saj je posoda popolnoma posušena in primerno ohlajena, ko ste pripravljeni posodo pospraviti.

15 min SpeedWash
Čista posoda v le 15 minutah. Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.

Total inox
Kad v celoti iz nerjavnega jekla. Kad je v celoti izdelana iz nerjavnega jekla, katerega izjemna prednost se kaže v daljši življenjski dobi in izredni odpornosti na višje temperature. Inox kad zagotavlja dolgoletno zanesljivost delovanja.

Priklop na toplo vodo
Višja temperatura, nižja poraba. Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno vodo priključite tudi na vir tople vode ter tako skrajšate trajanje programov pomivanja ter zmanjšate porabo električne energije. Kljub temu, da je aparat možno priključiti na vir vode do 70°C, priporočamo, da s pomočjo uporabe mešalnega ventila temperatura ne presega 55°C.

AutoProgramme
Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.

SmartControl
Pregledno in preprosto upravljanje. Upravljanje vašega pomivalnega stroja ni še nikoli bilo lažje. Vsi upravljalni elementi so ergonomsko razporejeni, logika delovanja pa je preprosta in poteka v korakih od leve proti desni. Vsi modeli imajo bel prikazovalnik LED, naprednejše različice pa se ponašajo tudi z upravljanjem na dotik. Za zagon pomivalnega stroja zadostuje že en sam dotik.

ExtraHygiene
Vedno čista steklenička za vašega dojenčka. S to funkcijo podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5 °C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75 °C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.

Status LedLight
Popoln nadzor nad trenutnim. Posebna lučka LED, nameščena na spodnjem delu vrat pomivalnega stroja, ves čas označuje trenutno stanje oz. fazo programa pomivanja posode. Tako v vsakem trenutku veste, ali je vaš pomivalni stroj v fazi pomivanja in ali je cikel pomivanja že končan.

IonTech
Vsi poznamo neprijeten vonj, ki prihaja iz pomivalnega stroja, v katerega že nekaj dni zlagamo posodo, a še ni povsem poln. Napredna tehnologija IonTech v Gorenjevih pomivalnih strojih deluje po principu naravnega procesaionizacije ter na naraven način odstrani neprijetne vonjave in ohranja svežino v vašem pomivalnem stroju, tudi ko je ta že skoraj poln umazane posode.

Inverter PowerDrive motor
Izjemna moč, visoka učinkovitost. Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo.

Lastnosti:

Energijski razred: A+++(-10%) - Porabi 40% manj energije v primerjavi z energijskim razredom A
SpaceComfort - 13 pogrinjkov
IonTech
Pomnjenje zadnjih nastavitev
QuickIntensive program
Avtomatski program
Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja)
TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
Dodatna higiena
Uporaba tablete 3 v 1
Pokazatelj izbranega programa
Svetlobni indikator zaključka pomivanja na čelni plošči
Zvočni indikator zaključka pomivanja
Pokazatelj preostalega časa pomivanja: Ima
Montaža panelnih vrat: Možna kot dodatek
Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

Učinkovitost:

Max. temperatura dotočne vode: 70 °C
Motor: Inverterski motor PowerDrive

Upravljanje:

Pokazatelj izbranega programa
Upravljanje: Na dotik
Status LedLight

Programi:

Senzorji: Senzor za nivo vode, Senzor motnosti, Senzor za polnitev
Glavne temperature pomivanja : 70, 65, 55, 45, 35 °C
5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program
Referenčni programi: 3

Oprema:

Število košar: 3
Sistem zgornje košare: MultiClack
Nastavljiva spodnja košara
Število nivojev brizganja: 5
Število brizgalnih ročic: 3
Samočistilni filter
Drsna vrata
Notranja osvetlitev
Zgornja košara: Široka mreža; Ročaj s plastičnim logotipom; Levo zložljivo CupHolder držalo za kozarce ; Desno zložljivo CupHolder držalo za kozarce ; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo
Spodnja košara: Široka mreža; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Zložljiva/deljiva zadnja držala
Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine

Varnost:

Popolni AquaStop
Sistem diagnosticiranja napak
Inox kad

Poraba:

Poraba vode: 6,9 l
Poraba električne energije: 0,74 kWh
Ocenjena letna poraba vode: 1.932 l
Nivo hrupa: 41 dB

Tehnični podatki:

Nastavljiva višina: 70 mm
Mere (ŠXVXG): 59,6 X 81,7 X 55,6 cm
Mere embaliranega izdelka (ŠXVXG): 64 X 89 X 66,5 cm
Mere vgradne odprtine (ŠXVXG): 60 X 82 X 57 cm
Neto teža: 38 kg
Bruto teža: 40,6 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,45 W
Priključna moč: 1.900 W
Nazivni tok varovalke: 10 A




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
08.05.2020. ob 23:56
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
684 -krat