KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Luxury Haute Couture

  • Cena: 129,99 
  • Šifra oglasa: 1970688
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Gorenjska, Kranj, Kranj

Več:

Kako izgleda visoka moda utelešena v erotičnem pripomočku?


 

Razkošno kot Satisfyer Luxury Haute Couture! Predstavljamo vam novo, luksuzno linijo podjetja Satisfyer, ki navdušuje z elegantno obliko in zagotovljenim klitoralnim orgazmom. Stimulator Haute Couture ima ergonomsko oblikovano linijo, in ga krasijo teksturirane črne linije in kvalitetni silikon z žametnim otipom. Da je to resnično linija prestiža, pa dodatno potrjujejo še zlati zaključki. Satisfyer Haute Couture bo navdušil tako z močnimi vibracijami kot tudi naraščujočim valovanjem, a bo kljub temu ohranjal tiho delovanje. Zahvaljujoč prenovljeni ergonomski obliki pa boste lahko še lažje in bolj natančno dostopali do klitorisa, ki vas bo s stimulacijo popeljal do takojšnih orgazmov.

 

Razkošje

Nič bolj ne odseva luksuza kot kvalitetna izbira materialov ter izgled pripomočka. Satisfyer Haute Couture vas bo pustil odprtih ust že takoj, ko ga boste videli. Njegove linije kažejo na razkošje, zlati detajli pa to le dopolnjujejo. Proizvajalci pa so prav tako premišljeno izbrali tudi materiale. Satisfyer Haute Couture je namreč izdelan iz visoko kvalitetnega tekočega silikona, aluminija in najboljših kovin, ki so nadomestile plastiko. Satisfyer Houte Couture pa spada v linijo izdelkov Satisfyer Luxury kjer oblikovalci glavno pozornost posvečajo podrobnostim. 

 

Zmogljivost

A zakaj bi imeli pripomoček, ki je zgolj lep.. On se mora izkazati tudi v spalnici.. In Satisfyer Haute Couture vas tudi tukaj ne bo razočaral. V sebi skriva 2 močna vibracijska motorja. A ne le to, izbirali boste lahko med 11 funkcijami valovanja/sesanja ter 10 funkcijami vibracij za vsako razpoloženje. Močni ekspanzivni valovi bodo poskrbeli za neverjetne občutke, še posebej v kombinaciji z vibracijami. Kljub moči pa so proizvajalci poskrbeli za tiho in diskretno delovanje. 

Funkcije valovanja bodo zabavne tudi pod vodo, kjer boste njihovo delovanje še bolj občutili. Stimulator je namreč v celoti vodotesen. 

 

Lastnosti izdelka: 

 

Prestižen dizajn iz nove kolekcije Satisfyer Luxury

Visoko kvalitetni materiali: Tekoči silikon, aluminij, najboljše kovine

11 funckij valovanja, 10 funkcij vibriranja

USB napajanje

2 vibracijska motorja

100% vodotesen

Tiho, diskretno delovanje

Žameten otip Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Stik

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.
Naslov
Virmaše 133
Mesto in poštna številka
4220 Škofja Loka
Regija
Gorenjska
Slovenija
E-pošta
info@sveterotike.si