Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PLUG&PLAY WIFI VIDEO NADZORNI SISTEM KIT HD + 4X KAMERA HDMI
  • PLUG&PLAY WIFI VIDEO NADZORNI SISTEM KIT HD + 4X KAMERA HDMI
  • PLUG&PLAY WIFI VIDEO NADZORNI SISTEM KIT HD + 4X KAMERA HDMI

PLUG&PLAY WIFI VIDEO NADZORNI SISTEM KIT HD + 4X KAMERA HDMI

Cena
199 €
Šifra oglasa: 1981244

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana

Opis oglasa

Opis izdelka

Zaščitite svoj dom z brezžičnim IP nadzornim sistemom znanega proizvajalca JORTAN. Ta profesionalni HD NVR komplet podpira snemanje in predvajanje v visokI ločljivostI 1080 slikovnih pik. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da nastavite popoln brezžični varnostni nadzorni sistem. Prednost brezžičnega sistema je ta, da ne rabite napeljevati povezovalnih kablov od kamer do snemalnika, da enostavno pregledujete posnetke kar na mobilnem telefonu ali računalniku in da lahko posnetke v najboljši kakovosti iz snemalnika pregledujete kar na svojem TV sprejemniku ali monitorju z HDMI vhodom.


Podroben opis

Za razliko od večine sistemov je ta varnostni nadzorni sistem opremljen z štirimi zunanjimi Wi-Fi kamerami z zasnovo IP66, odpornimi proti vremenskim vplivom. Kamere so odporne na najbolj ekstremne vremenske razmere in se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem. Zahvaljujoč slikovnemu senzorju s postopnim optičnim branjem lahko te kamere prikažejo prave barve pri slikah do ločljivosti 1,3 milijona slikovnih pik. Kamere so opremljene z modulom Wi-Fi za nastavitev brezžične povezave. Namestitev je Plug and Play.

Na omrežni video snemalnik (NVR) lahko priključite do 4 IP kamere. NVR podpira snemanje / predvajanje videa v ločljivosti 1080p pri 15 sličicah na sekundo. S priloženo miško je DVR enostaven za uporabo.

Snemalnik ima napredno spletno funkcijo P2P za oddaljeno gledanje v živo preko brskalnika in v aplikacijah za pametne telefone. Pri kateri ne boste potrebovali statičnega IP naslova ali kateri drugi poseg v obstoječi internetni priključek.

Snemalnik podpira HDD SATA in z največjo zmogljivostjo shranjevanja 4 TB. Z vmesnikom VGA in HDMI lahko preprosto priključite LCD / LED zaslon ali televizor (LED TV).

DVR snemalnik:
Snemalnik lahko posnetke shranjuje neprekinjeno ali z zaznavo detekcije premika in to naredi v najboljši kakovosti slike. To je 4-kanalni snemalnik, na katerega lahko priključite do 4 nadzornih kamer. Kamera CCTV je opremljena z napajalnikom in WIFI anteno.


Snemanje:

Snemalnik podpira do 4 TB trdega diska, pri 4 TB imate veliko snemalno zmogljivost. Snemalnik podpira do 4 kamer in hkrati lahko posname vse posnetke. Snemalnik lahko nastavite tako, da se starejši posnetki samodejno prepišejo z novejšimi. Želite snemati le premike? Potem lahko, natančno nastavite občutljivost. Na ta način prihranite še več pomnilnika in posnetke hranite več mesecev.

HDMI HD izhod:
Ker ima video snemalnik izhod HDMI ga enostavno priključite kar na TV sprejemnik ali monitor z HDM vhodomI. Na ta način si lahko posnetke ogledate v najboljši kvaliteti!

Ogled slik na internetu in mobilnih napravah

Z digitalnim video snemalnikom se lahko priključite na internet, lokalno omrežje in mobilni telefon, tako da si lahko videoposnetke ogledate prek brskalnika kjerkoli na svetu.

Vsebina paketa:
1 DVR snemalnik
4 vremensko odpornih Wi-Fi kamer
5 polnilnikov
1 kabel LAN

Možna montaža sistema.

Opis, naročilo: https://bit.ly/2sgjswX

Trdi disk ni vštet v ceno. Doplačilo za 1TB trdi disk z monatžo 39,90€

Računalniška trgovina - servis
Mcomp d.o.o., Nove Fužine 7, Ljubljana
Tel.: 059 049 711 / e: info@mcomp.si
Spletna trgovina www.mcomp.si

- ugoden/hiter servis računalnikov/monitorjev/TV
- vzdrževanje računalniških sistemov
- servis zabavne elektronike
- odkup računalnikov/monitorjev/TV
- presnemavanje VHS kaset na DVD medij
Oglas je objavljen
11.12.2020. ob 18:11
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
866 -krat