SonOff ZigBee Bridge Kit SNZB-1234

  • Cena: 62,80 
  • Šifra oglasa: 7078353
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Poljčane, Krasna
Stanje: novo

Več:

Kit SonOff ZigBee Bridge v kompletu z osnovnimi senzorji 1x SNZB1-2-3-4 omogoča vse kar si lahko želite od pametnega mini kompleta za vaš dom, zlahka ga kombinirate z ostalimi WiFi krmilniki iz sistema eWeLink SonOff.

SONOFF ZigBee Bridge je osrednja enota kompleta, ki vam omogoča oddaljeno upravljanje različnih naprav in senzorjev ZigBee daljinski nadzor doma. Omogoča vam ustvarjanje pametnih shem in aktivacij za komunikacijo pametnih naprav povezave Wi-Fi in ZigBee preko aplikacije eWeLink. Predvideva upravljanja do 32 povezanih podnaprav, ki delujejo kot senzorska stikala, vtiči in varnostni senzorji na osnovi sistema ZigBee.

Sistem je mogoče kombinirati z SonOff Basic ZBR3 WiFi pametnim stikalom, pametnimi vtičnicami S31 ZB Lite, WiFi brezžično stikalo SONOFF ZigBee z senzorji, kot so senzor temperature, vlažnosti, odtisa, senzor gibanja in senzor vrat / oken, ki se lahko povežejo z mostom ZigBee Bridge, kar vam omogoči ustvarjanje različnih scenskih povezav. Ker zadeva bolj podprte naprave, lahko ZB Bridge deluje tudi s pametnim stikalom z eno točko, senzorjem temperature in vlažnosti, gibanjem, brezžični senzor za vrata / okna in senzor za vodo, ki jih je certificiral ZigBee Alliance. Seznanjanje vseh pod naprav aktivirate z enim dotikom, kar je hitrejše od seznanjanja preko WiFi. Podpira dodajanje kamere na mostu ali ostalih pomožnih naprav, primernih za ogled vašega doma na kateri koli od njih. V celoten sistem lahko vnesete tudi govorno komunikacijo Alexa Echo ali Google Home za glasovno upravljanje vašega doma.

SonOff SNZB-01 Zigbee Wireless Switch je majhno izvrstno WiFi brezžično pametno stikalo ZigBee, ki se odziva na dotikanje ter upravljanje preko mostu SonOff ZigBee Bridge. Omogoča, da dosežete namen scenskih povezav med napravami ZigBee (pametno stikalo SonOff BasicZBR3 DIY in pametni vtičnici S31 Lite zb) preko povezav z ostalimi napravami.

SonOff SNZB-02 je majhen senzor temperature in vlažnosti ZigBee, ki lahko brezhibno deluje z mostom SonOff ZigBee za spremljanje in beleženje sprememb temperature in vlažnosti v vašem domu, kar lahko v realnem času preverite v aplikaciji eWeLink.

SonOff SNZB-03 je majhen senzor gibanja ZigBee, izjemno priročna pametna naprava za namestitev kjer koli v vašem domu za zaznavanje gibanja in sprožitev alarmov.

SonOff SNZB-04 je majhen ZigBee senzor za vrata ali okna, ki ga lahko namestite na vrata ali okno, ki omogoča zaznavanje odpiranja in vam z opozorilnim obvestilom sporoči, ali so vaša vrata ali okna odprta ali zaprta, s čimer vašemu domu doda dodatno varnost.

Opomba: Vsi mini senzorji SNZB 01/02/03/04 se uporabljajo z centralo Zigbee Bridge.

Več info naročilo in ostala ponudba:
https://www.wlan-sat.com/tv-in-video/daljinsko-krmiljenje/ewelink-sonoff

Možnost dobave in nakupa posameznih senzorjev in ostale opreme SonOff eWeLink

Spletna povezava:

Več o ponudbi
Lokacija oglasa SonOff ZigBee Bridge Kit SNZB-1234
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa