Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Brezžična IP kamera SP017 HD vrtljiva
  • Brezžična IP kamera SP017 HD vrtljiva
  • Brezžična IP kamera SP017 HD vrtljiva
  • Brezžična IP kamera SP017 HD vrtljiva

Brezžična IP kamera SP017 HD vrtljiva

Cena
54,90 €
Šifra oglasa: 3437744

Osnovne informacije

Lokacija
Goriška, Šempeter pri Gorici, Šempeter pri Gorici

Opis oglasa

Za podroben pregled ponudbe in naročilo obiščite našo spletno trgovino OutletShop.si!

DODAJ V KOŠARICO
Lastnosti:Proizvajalec: SricamBarva: črna ali belaVidljivost v temi: do 10 mLočljivost: 1080p (1920x1080), VGA (640x360), QVGA (320x180)Certifikati: CE, FCC, RoHS
Kvalitetna video nadzorna kamera SP017 vas bo navdušila z enostavnostjo, funkcionalnostjo in ostro sliko. Primerna je za notranjo uporabo. Gibljiva glava ji omogoča daljinsko vodeno premikanje za 355 stopinj vodoravno in 90 stopinj navpično. Deluje preko brezžičnega Wi-Fi omrežja. Ima prednost pred drugimi IP kamerami, saj lahko deluje tudi preko P2P protokola, kar omogoča lažjo povezljivost kamere v internet in spremljanje dogajanja od kjerkoli brez dodatnih nastavitev na omrežju in požarni pregradi.Povezava brezžične video kamere v domače omrežje je enostavna, zato je kamera primerna tudi za še neizkušene uporabnike. Po namestitvenem postopku lahko dogajanje spremljate z uporabo aplikacije Sricam ali preko spletnega brskalnika Internet Explorer.
Kamero lahko nastavite tako, da vas v primeru zaznave gibanja v prostoru opozori z alarmom – s sporočilom v aplikacijo Sricam (na pametni telefon) ali elektronskim sporočilom na prednastavljene elektronske naslove.Kamera je skladna s standardom Onvif, kar omogoča kompatibilnost z večino ostale IP varnostne opreme (moderni alarmni sistemi, programi za spremljanje več kamer ipd.). Lahko jo povežete tudi z NVR napravo standarda Onvif, in tako poskrbite za centralno snemanje in nadzor večih kamer hkrati. Spominska reža v kameri omogoča snemanje posnetkov tudi na Micro SD kartico.Osnovne značilnosti:2MP CMOS senzor omogoča snemanje do HD resolucije 1920x1080, slika pa se kompresira v format H.264.
Gibljiva glava z motorčkom omogoča elektronsko premikanje kamere na daljavo.Vgrajena mikrofon in zvočnik, ki vam omogočata poslušanje dogajanja in celo komunikacijo.Vgrajena funkcija IR Cut preprečuje popačanje barv podnevi, medtem ko IR omogoča čisto sliko do 20 m tudi ponoči.
Kamera ima podporo za Android in iPhone / iPad in omogoča pregled dogajanja na vašem mobilnem telefonu ali tablici. Tako lahko nadzorujete željeno lokacijo od kjerkoli.
Obvestila / alarm ob zaznavi premikov, obveščanje po telefonu ali elektronski pošti.
Enostaven brezžični priklop na omrežje preko Wi-Fi, s podporo standardom IEEE 820.11b/g/n in enkripcij WEP, WPA, WPA2.
Podpira protokol Onvif (od verzije 2.4.2 naprej) in NVR, kar omogoča povezovanje več kamer v en sistem.Snemanje na MicroSD kartico.

Vsebina kompleta:1x IP kamera SP0171x napajalnik1x slovenska navodila za nastavitev in uporabo1x nosilec s priborom za pritrditev
Navodila za namestitev in uporabo IP kamere
VIDEO: Prva namestitev Sricam IP kamere v napravo iOS
VIDEO: Namestitev Sricam IP kamere v program iSpy Za podroben pregled ponudbe in NAROČILO obiščite našo spletno trgovino OutletShop.si!
Dodatne informacije:
Izdelek je NA ZALOGIGarancijska doba: 12 mesecevKontaktirajte nas na e-mail info@outletshop.si ali telefon 031 666 309 (delavniki od 9:00 do 17:00) Poštnina: poštnina znaša 2,70 EUR v primeru plačila po predračunu oz. 3,70 EUR v primeru plačila po povzetju. Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Načini plačila: omogočamo plačilo po predračunu, plačilo s kartico ali PayPal v spletni trgovini in plačilo po povzetju.

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
14.03.2020. ob 22:39
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
312 -krat