Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Vrtni komplet X (VEČ BARV)-Temno modra
  • Vrtni komplet X (VEČ BARV)-Temno modra

Vrtni komplet X (VEČ BARV)-Temno modra

Cena
56 €
Šifra oglasa: 9427224

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka
1202022PAU03-Temno modra
Stanje
novo

Opis oglasa

Vrtni komplet X vas bo navdušil s svojo priročnostjo in funkcionalnostjo. Ta 2v1 sestav je zasnovan iz stola in pladnja, katera lahko uporabite kot dva posamezna elementa ali pa ju združita v priročno mizico. Mizica se lahko uporablja zunaj ob vrtnem pohištvu, ali v stanovanju kot stranska mizica ob sedežni, odlagalna mizica na balkonu ali kopalnici, ter kot stojalo za rože.Komplet je 100% slovenski produkt, izdelan v Sloveniji iz najkvalitetnejšega slovenskega lesa.
Vrtni komplet ni težek, je lahko prenosliv in enostaven za zložiti, tako da ga lahko uporabljate za ogromno različnih priložnosti. 
Narejen je iz kakovostnega bukovega lesa, ki je tako kvaliteten, da tudi pri zunanji uporabi in ob izpostavljenosti vsem vremenskim razmeram ne potrebuje zaščite. Dostopen je v veliko različnih barvah. Zaradi visokokvalitetnega bukovega lesa in posebnih širokih profilov je komplet zelo zdržljiv, in bo dolgo časa ostal lepo ohranjen. Za lažje vzdrževanje je platno snemljivo in pralno. Za skladiščenje priporočamo suh in temen prostor. Ob stalni uporabi les rahlo potemni zaradi umazanije v dežju in zraku. Maksimalna nosilnost je 100 kg.
 Za popolno urejen vrt si oglejte še ostale izdelke iz kolekcije LepLes. Vsi modeli so lokalno proizvedeni Slovenski izdelki.
Barve:

rumena
oranžna
rdeča
črna
temno zelena
temno modra
temno bež
svetlo bež
siva

Material:

bukev

Dimenzije:

višina stola: 54 cm
širina stola: 33 cm
profil lesa: 3,5 cm
širina pladnja: 44 cm
globina pladnja: 40 cm

 Teža: 3,5 kg

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
15.05.2022. ob 00:30
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
57 -krat