Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VZGLAVNIK BAMBOO EXTRA SOFT 50X70 CM
  • VZGLAVNIK BAMBOO EXTRA SOFT 50X70 CM

VZGLAVNIK BAMBOO EXTRA SOFT 50X70 CM

Cena
34,82 €
Šifra oglasa: 9426974

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka
1202022OD080
Stanje
novo

Opis oglasa

Privoščite si razkošen vzglavnik z bambusovi vlakni, ki vam nudi izjemno udobje in prijetno sprostitev v lahkotni spalni klimi brez nočnega potenja. Naravna bambusova vlakna imajo antibakterijske lastnosti, so antistatična, antialergijska in izredno hidrofilna, saj vpijajo vlago in znoj, hkrati pa dajejo tkanini mehkobo in lesk. Vzglavnik Bamboo Extra Soft je izdelek slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.
ČAROBNA KOMBINACIJA BAMBUSA IN BOMBAŽA ZA RAZKOŠEN SPANEC
Bambusova vlakna so antibakterijska in hidrofilna, izjemno prijazna do kože ter zračna. Zanje je značilno, da ne akumulirajo toplote in ne zadržujejo pršic. Spalna klima, ki jo ustvarjajo bambusova vlakna, je prijetno sveža in so priporočljiva za vse, ki jim je ponoči rado vroče.
SANJSKO UDOBJE ZA ZDRAVO SPANJE
Bambusova vlakna ne pregrevajo telesa, saj imajo hidrofilne lastnosti in učinkovito odvajajo telesno vlago. Posebno Feel-Well polnilo vzglavnika ustvarja elastično mehkobo, ki nudi zdravo oporo vratu in glavi ter s svojo voluminoznostjo zagotavlja dolgotrajno udobnost vzglavnika.
KOLEKCIJA ODEJA NATUR 
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan.
Trdnost:

Zelo mehak vzglavnik

Tkanina:

48% bombaž, 52% viskoza-bambus

Polnilo: 

100% silikoniziran poliester

Dimenzije:

60x80 cm



Vzdrževanje:

Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini. Strojno sušenje ni dovoljeno.

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
15.05.2022. ob 00:28
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
24 -krat