Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa
  • HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa
  • HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa
  • HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa
  • HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa
  • HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa
  • HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa
  • HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa
  • HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa

HITEX Clean Cool Comfort 140x200 cm vzmetnica iz lateksa

Cena
699,90 €
Šifra oglasa: 3707739

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Ležišče po naročilu

Vaše ležišče bo izdelano po meri, zato je predviden datum dobave 7-10 delovnih dni od dneva vašega plačila. Narejeno v Sloveniji!

 

Ležišče iz lateksa je izdelano po naročilu

Predpogoj za izdelavo je plačilo po predračunu. Po oddaji naročila boste prejeli podatke za plačilo na vaš e-poštni naslov. Dobavni rok za izdelke izdelane po naročilu je od 7 do 10 delovnih dni. Zaradi velikosti in teže artikla bo dostavo opravil naš kurir, ki se bo predhodno z vami uskladil glede datuma in ure dostave.

Opis:
7 consko ležišče iz lateksa Hitex Clean Cool Comfort je visoko 18 cm in poskrbi za popolno podporo vašega telesa in udobje ter zagotavlja, da se boste zjutraj zbudili spočiti in naspani. Jedro iz 100 % lateksa poskrbi za popolno prilagoditev telesu in spalnemu položaju, zraven tega pa lateks vzdržuje optimalno temperaturo in pretok zraka v ležišču. Prevleka ležišča je snemljiva in pralna na 30 °C.

Glavne lastnosti:

Ležišče iz 100 % lateksa najvišje kakovosti je zaradi svoje elastičnosti primerno za različne spalne položaje, za ljudi povprečne telesne zgradbe oz. osebe do 110 kg.
100 % lateks v jedru ležišča se zaradi svoje izjemne sposobnosti prilagajanja odlično zlije z vašim telesom in mu omogoča večji prostor ugreznitve v ramenskem in bočnem predelu ter najboljšo podporo v ledvenem delu.
7 različnih trdot v ležišču nudi odlično podporo in pravilen položaj telesa, ležišče je tako primerno za vse, ki si želite razbremenjeno hrbtenico in pravilen fiziološki položaj med spanjem.
Izjemne naravne sposobnosti lateksa, kot so prožnost, gostota in zračnost, skupaj z indivudialno izbiro trdote jedra glede na vašo težo in potrebe, predstavljajo sinonim za popolno ležišče po meri posameznika.
Snemljiva prevleka je pralna na 30 °C, ležišče je zato primerno za vse z občutljivo in problematično kožo, alergike in astmatike.

7 consko ležišče za pravilen položaj telesa
Ergonomsko ležišče je po dolžini sestavljeno iz 7 različnih trdot v predelu glave, ramen, bokov, ledvenem predelu in nogah. Pravilno razporejeni različno trdi posamezni predeli ležišča zagotavljajo pravilno podporo vašemu telesu. Tako ima vaša hrbtenica obliko ravne črte in pravilen fiziološki položaj, kar jo pomaga razbremeniti.


Jedro iz lateksa za pravilno lego hrbtenice in maksimalno udobje
Jedro ležišča iz 100 % lateksa in višine 16 cm vam bo nudilo največje udobje, saj se s svojo elastičnostjo zelo hitro prilagodi novi spalni legi, vaša hrbtenica bo med ležanjem pravilno podprta in razbremenjena pritiska. Luknjičasto jedro iz lateksa vzdržuje optimalno temperaturo ležišča ter zagotavlja konstanten pretok zraka preko noči ter s tem predstavlja negostoljubno okolje za mikrobe in pršice.


Popolno ležišče ustvarjeno za vsakega posameznika
Vsa lateks ležišča so narejena po naročilu in prilagojena željam in potrebam posameznika. Zraven standardnih dimenzij je možna tudi izdelava dimenzij po meri. Največja prednost ležišč iz lateksa pa je možnost individualne izbire trdote jedra glede na posameznikovo težo in potrebe. Pri osebah do 75 kg se priporoča mehko ležišče (trdota M), pri osebah med 75 in 95 kg trše ležišče (trdota T), za osebe nad 95 kg je priporočljivo ekstra trdo ležišče (trdota ET).

Snemljiva in pralna prevleka ležišča za svežino in čistočo
Prevleko ležišča lahko snamete in operete na 30 °C, s čimer boste ohranjali čistočo in higieno na najvišji ravni. Ležišče je zato primerno tudi za najobčutljivejše ljudi, alergike in astmatike.



Kakšno letveno dno izbrati?
Pri ležiščih iz lateksa je obvezna uporaba vpetih prožnih letvic. Takšno letveno dno zagotavlja večje udobje, pravilno podporo telesu med spanjem, preprečuje posedanje ležišča in zadrževanje vlage ter mu s tem zagotavlja ustrezno zračenje.

Lastnosti:

Višina ležišča: 18 cm
Višina jedra: 16 cm
Cone podpore in udobja: 7 con
Tkanina prevleke: 30 % mikrovlakna Climacool , 70 % mikrovlakna ClimaSoft
Polnilo prevleke: 100 % mikrovlakna ClimaSoft 6d.
Jedro: 100 % lateks.
Snemljiva in pralna prevleka: pralna na 30 °C.
Primerno za težo: izbrati je mogoče različno trdo jedro lateksa, ustrezno vaši teži.
Priporočeno letveno dno: vpete prožne letvice.
OEKO-TEX certifikat: Standard 100.

Tehnične lastnosti:

Dimenzije ležišča: 140 x 200 cm
Stopnja trdote M - do 75 kg, T - od 75 do 95 kg, ET - nad 95 kg




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
18.05.2020. ob 23:52
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
194 -krat