Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica
  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica
  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica
  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica
  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica
  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica
  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica
  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica
  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica
  • HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica

HITEX Lavender Comfort 16 - 80x200 vzmetnica

Cena
131,95 €
Šifra oglasa: 2419349

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Vzmetnica je zvita v rolo!

Opis:
7-consko penasto ležišče Hitex Lavender Comfort 16 je visoko 16 cm in poskrbi za popolno podporo vašega telesa in udobje ter zagotavlja, da se boste zjutraj zbudili spočiti in naspani. Ortopedsko jedro iz visokoelastične poliuretanske pene se telesu popolnoma prilagodi in mu zagotavlja kvaliteten počitek. Za dodatno ugodje poskrbi nežen vonj sivke v prevleki, ki pomirja, odpravlja napetost in nespečnost. Prevleka ležišča je snemljiva in pralna na 40 °C.

7 con za odlično podporo in pravilen položaj telesa

Ergonomsko ležišče je po dolžini sestavljeno iz 7 različnih trdot v predelu glave, ramen, bokov, ledvenem predelu in nogah. Pravilno razporejeni različno trdi posamezni predeli ležišča zagotavljajo pravilno podporo vašemu telesu. Tako ima vaša hrbtenica obliko ravne črte in pravilen fiziološki položaj, kar jo pomaga razbremeniti.

Ortopedsko jedro za udoben spanec

Jedro ležišča je narejeno iz napredne visokoelastične hladno stisnjene poliuretanske pene SleepCell, ki vam zagotavlja udobje, ki ga po napornih dneh najbolj potrebujete. 16 centimetrov visoko jedro pravilno podpira vse dele vašega telesa, kar vam zagotavlja miren in sproščujoč spanec. Omogoča lažje prilagajanje tako ramenskega kot bočnega predela, zato je počitek še prijetnejši.

AirMesh tkanina za dodatno zračnost

Stranski rob prevleke ležišča je narejen iz tkanine 3D AirMesh, ki povečuje zračnost in svežino. Napredni klimatski modul povečuje cirkulacijo zraka in tako zagotavlja konstantno zračnost in vzpostavlja suho spalno okolje.


Aromaterapija s sivko, ki pomirja in zaziba v miren spanec

Prevleka ležišča je obogatena z esenco prave sivke, ki pride še kako prav po napornem dnevu. Na telo deluje pomirjujoče in vas zaziba v miren spanec. Sivka odpravlja nemir, ublaži stres in pomaga pri nespečnosti.


Snemljiva in pralna prevleka ležišča za svežino in čistočo

Prevleko ležišča lahko snamete in operete na 40 °C, s čimer boste ohranjali čistočo in higieno na najvišji ravni. Ležišče je zato primerno tudi za najobčutljivejše ljudi, alergike in astmatike.


Kakšno letveno dno izbrati?

Pri ležiščih iz pene je obvezna uporaba vpetih prožnih letvic. Takšno letveno dno zagotavlja večje udobje, pravilno podporo telesu med spanjem, preprečuje posedanje ležišča in zadrževanje vlage ter mu s tem zagotavlja ustrezno zračenje.

Lastnosti:


Cone podpore in udobja 7 con
Višina ležišča 16 cm
Snemljiva in pralna prevleka, na 40 °C, ležišče je zato primerno za vse z občutljivo in problematično kožo, alergike in astmatike.
Stopnja trdote mehka do srednja
Primerno za težo do 90 kg
Priporočeno letveno dno vpete prožne letvice
OEKO-TEX certifikat da, Standard 100

Jedro:

7 različnih trdot v ležišču nudi odlično podporo in pravilen položaj telesa, ležišče je tako primerno za vse, ki si želite razbremenjeno hrbtenico in pravilen fiziološki položaj med spanjem.
Visokoelastična hladno stiskana poliuretanska pena SleepCell Support vam zagotavlja udobje in pravilno podporo telesa med spanjem, ležišče je tako primerno za vse, ki si želite zdravega in kvalitetnega počiteka.
Zračni modul AirMesh vzpostavlja cirkulacijo zraka in odvaja vlago ter vzpostavlja suho in svežo spalno površino, primerno za vse, ki radi spite v konstantno svežem in zračnem spalnem prostoru.

Sestavine:

Tkanina prevleke: 100 % mikrovlakna.
Inovativen slovenski proizvod visoke kakovosti je primeren za ljudi povprečne telesne zgradbe, otroke in mladostnike oz. osebe do 90 kg.

Tehnične lastnosti:

Dimenzije ležišča: 80 x 200 cm
Premer zvitega ležišča: fi 30 cm
Višina paketa: 95 cm
Dimenzije paketa: cca 95 x fi 30 cm
Teža: 9 kg




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
01.05.2020. ob 00:06
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
196 -krat