Jogi vzmetnica Oaza, 90x210 - EKSPONAT

  • Cena: 299,99 
  • Šifra oglasa: 7048239
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šentvid
Interna številka izdelka: 1192021FUR967
Stanje: poškodovano/pokvarjeno

Več:

Na zalogi je en kos kot eksponat v dimenziji 90x210. Ležišče ima na vogalu umazanijo, ki se jo lahko s pranjem v pralnem stroju lahko popolnoma odstrani. Slike so v galeriji izdelka.
Jogi vzmetnica Oaza je 5 consko ležišče z jedrom iz žepkastih vzmeti, ki omogoča izjemno točkovno podporo in prilagajanje. Odzovejo se namreč le vzmeti, na katere pritiska telo, tako je hrbtenica nenehno poravnana in v pravilni legi, mišice pa so sproščene. 4 cm plast lateksa na vrhu ležišča izjemno točkovno podpira hrbtenico ter blaži pritisk na ramenski obroč, boke in kolena. Plast lateksa je na strani, ki je položena na jedro, utrjena z juto. Jedro jenarejeno iz žice debeline 1,8 in 2,0 mm. Jedro je dodatno utrjeno z valjancem. Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu. 
Jogi vzmetnico Oaza zaokroža še snemljiva in pralna prevleka iz tkanine lyocell vital, ki je na okolju prijazen način izdelana iz viskoze in kapoka. Lyocell je viskozno vlakno iz drevesne celuloze. Kapok je drevo, ki raste v Srednji Ameriki in osrednji Afriki. Sadež tega ogromnega drevesa je poln vlaken, ki se uporabljajo za izdelovanje tekstila. Vlakna kapoka so izjemno lahka, elastična, obstojna in higroskopna - zagotavljajo optimalno prehajanje odvečne vlage v zrak brez obremenjevanja spalnega ozračja. Na otip je tkanina kot svila. Vlakna kapoka so naravni antialergik ter ne privlačijo prahu in pršic. Tkanina je prešita z bombažno vato. Jogi vzmetnica Oaza je primerna za najzahtevnejše kupce, izdeluje jo priznano slovensko podjetje Meblo Jogi.
Podpora:

5-consko žepkasto jedro nudi izjemno podporo in prilagajanje telesu. 
Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu. 

Udobje:

4-centimetrska plast lateksa dodatno točkovno podpre telo.
Pletenina Lyocell Vital je naravni antialergik in ne draži občutljive kože.

Višina: 22 cm
Dimenzije Jogi vzmetnice: 90x210
Lastnosti:

Pralna preobleka.Proti bakterijska zaščita.Optimalno ležišče za od 40 do 100 kg.Ležišče se telesu prilagodi, vendar se vanj ne pogreznemo

Spletna povezava:

Spletna povezava
Lokacija oglasa Jogi vzmetnica Oaza, 90x210 - EKSPONAT
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa