Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Vzmetnica Luxemburg 80x190
  • Vzmetnica Luxemburg 80x190

Vzmetnica Luxemburg 80x190

Cena
225,90 €
Šifra oglasa: 3506541

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa

Opis:Kakovostna vzmetnica Luxemburg s 7 conskimi neodvisnimi vzmeti. Višina vzmetnice kar 30 cm s srednjo trdoto. Odlično za zdrav in kvaliteten spanec. Precizno izbrani materiali za dolgoročno vzdržljivost. Z 18 mesečno garancijo, garantiramo vrhunski spanec.Ležišče na podlagi neodvisnih vzmeti «POCKET SPRING». Vzmetni blok od drugih plasti loči termofilc. Na obeh straneh ležišča je fleksibilna poliuretanska pena. Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu, tako se ležiše ne nagiba, ko spite pri robu.Vzmetnice Luxemburg so točkovno prilagodljive, saj so vzmeti med seboj ločene. Vsaka je vstavljena v ločeno tekstilno vrečko in deluje neodvisno od drugih.7 CONSKE NEODVISNE VZMETI "Pocket Spring"7 CONSKE NEODVISNE VZMETI "Pocket Spring"
Neodvisne vzmeti, ki se individualni prilagajajo vašemu telesu, kar zagotavlja sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerno porazdelitev obremenitve med spanjem.
Vzmeti so narejene iz visokokakovostnega jekla ki, je izredno zanesljivo in dolgotrajno. Takšno ležišče bo zagotovilo vaši hrbtenici pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečino v hrbtu in kostno-mišičnem sistemu. Lastnosti: Prevleka “Bombaž” Visoko elastična pena na obeh straneh Termofilc na obeh straneh 7 conski vzmeteni blok “Pocket Spring” Maksimalna obremenitev na osebo: 140 kg Snjemliva prevleka: Da Višina vzmetnice: 30 cm Trdota: Srednja Jedro: žepkasto vzmeti - 7 con. Višina vzmeti - 18 cm
Garancija: 18 mesecev

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
06.10.2020. ob 16:10
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
88 -krat