Osnovna matična plošča od ASUS, model M3A (V OKVARI !)

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 4264409
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: poškodovano/pokvarjeno

Več:

Prodam OKVARJENO osnovno matično ploščo od ASUS, model M3A. Dobil sem jo iz (vsaj) druge roke pred kakšnim letom dni kot delujočo, brezhibno (s kovinsko masko). Torej sem (vsaj) drugi lastnik. Ne vem že zakaj mi je odpovedala. Sindrom napake pa je, da ne gre v ali čez POST in ne daje videa ven na kratko. Dodatni vizualni pregled matične plošče (pod povečevalnim steklom) ni odkril nobenih zasmojenih SMD uporov, prekurjenih močnostnih tranzistorjev, napihnjenih elektrolitskih kondenzatorjev, ipd.
Na plošči je drugače tudi delujoča BIOS/CMOS CR2032 3V litijeva baterija. Ravno tako sem očistil dol staro zasušeno termalno pasto iz severnega in južnega mosta in ponovnoma dodal gor svežo srebrno. Nasplošno je bila očiščena vsega prahu in umazanije s čopičem, ščetko, itd.
Tako da verjetno, da se jo le da popravit (BIOS reflash s CH341A ?)i, vendar se mi trenutno ne da še dodatno poglobljeno ubadati s tem. Vseeno uporabna za rezervne dele, če ne kaj drugega. Matično ploščo pa prodam v kartonasti škatli v kateri sem jo sploh dobil. Že čaka na svojega novega lastnika.

Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: ASUS
Model: M3A
Drugo: 7CM0AB006259
Teža: 641.3 g
Uradna spletna stran proizvajalca: https://www.asus.com/Motherboards/M3A/

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Osnovna matična plošča od ASUS, model M3A (V OKVARI !)
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa