KOMPLET ZA MASAŽO Orgie Pearl Lust

  • Cena: 34,99 
  • Šifra oglasa: 3551660
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Gorenjska, Kranj, Kranj

Več:

Erotično, senzualno in stimulativno .. Z vašimi čuti se bo poigral razburljivi masažni komplet Pearl Lust, ki ponuja veliko različnih vrst uporabe. Namenjen za moško in žensko masažo.  

 

 

Komplet za masažo Pearl Lust je bil oblikovan z namenom, da izboljša intimnost parov in zagotavlja edinstvene trenutke poželenja ter užitkov. Komplet Pear Lust poudarja pomen čutnosti, in je namenjen tako moškim kot ženskam, ki ne bojijo drzniti in izpolniti svojih spolnih fantazij. Komplet vsebuje drseči masažni lubrikant na silikonski osnovi, razkošne bele perlice, ki so namenjene masaži vagine in penisa ter tiskani priročnik, ki podrobno vsebuje različne načine uporabe. Doživite edinstveno erotično izkušnjo - v paru!

Zgodba masaže z ogrlico iz perlic sega v sredino 19 stoletja po razkošnem plesnem nastopu v Pariškem kabaretu, kjer so ženske plesale čudovito in energično. V teh plesnih nastopih je bilo pogosto, da so ženske nosile korzete ter krila, s čudovitim erotičnim perilom pod njimi, ki je žgečkljivo kukal izpod oblačil. Vsi ti kosi pa so bili pogosto kombinirani tudi z ogrlico iz belih perl, ki so jo plesalke uporabile med intimnimi trenutki in njihovimi gosti. 

 

Edinstvena masaža intimnih predelov s kombinacijo gladkih perl

Primerno za stimulacijo moškega ali ženske

Izboljšanje intimnosti med pari

Razkošen in eleganten komplet za popestritev

Gladek in drseč masažni gel za izboljšanje občutkov

 

 

Gel Silk Glove

Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimenthicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Mentha Avensis Leaf Oil

 


 

ORGIE

Dare yourself - Drznite si!

ORGIE je vrhunska erotična blagovna znamka z brazilskimi koreninami, katere izdelki dosegajo najvišje evropske standarde kakovosti. Podjetje z 10 letno tradicijo ustvarja že preizkušene formule, ki so edinstvene in prihajajo neposredno iz srca amazonskega pragozda. Prav vsak Orgie izdelek pa zagotavlja izjemne občutke. Vsi produkti so izdelani na Portugalskem z najboljšo brazilsko tehnologijo. Orgie je ponosni prejemnik nagrade Erotix za najboljšega proizvajalca v letu 2018 in 2019. 

   Z esenco Brazilije.

   Izdelano na Portugalskem.Več podatkov si oglejte na tej povezavi...