Osnovna matična plošča od FoxConn, model 945PL7AC-8KS2H (V OKVARI !)

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 4264373
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: poškodovano/pokvarjeno

Več:

Prodam OKVARJENO osnovno matično ploščo od FoxConn, model 945PL7AC-8KS2H. Dobil sem jo iz (vsaj) druge roke pred kakšnim mesecem dni. Torej sem (vsaj) drugi lastnik. Imela je 12 napihnjenih elektrolitskih kondenzatorjev kateri so bili uspešno zamenjani. Na slikah so označeli s črno kljukico na vrhu. Ravno tako sem očistil dol staro zasušeno termalno pasto iz severnega in južnega mosta in ponovnoma dodal gor svežo srebrno. Nasplošno je bila očiščena vsega prahu in umazanije s čopičem, ščetko, itd.
Kljub vsemu matična plošča ne gre v ali čez POST in ne daje videa ven na kratko. Realno jo ne morem testirati, ker nimam ustreznih RAM modulov. Testiral sem jo sicer z 2x 1 GB DDR2 PC2-6400/800 MHz in PC2-5300/667 MHz moduloma, vendar matična plošča podpira samo maksimalno PC2-4300/533 MHz. Tako da lahko, da zaradi neustreznih RAM modulih, da se tako obnaša (ne vem). Dodatni vizualni pregled matične plošče (pod povečevalnim steklom) ni odkril nobenih zasmojenih SMD uporov, prekurjenih močnostnih tranzistorjev, dodatnih napihnjenih elektrolitskih kondenzatorjev,skrivljenih CPU pozlačenih pinov, ipd.
Na plošči je drugače tudi delujoča BIOS/CMOS CR2032 3V litijeva baterija.
Tako da verjetno, da se jo le da popraviti (BIOS reflash s CH341A ?), vendar se mi trenutno ne da še dodatno poglobljeno ubadati s tem. Vseeno uporabna za rezervne dele, če ne kaj drugega. Matično ploščo pa prodam v večji prozorni roza antistatični vrečki. Že čaka na svojega novega lastnika.

Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: FoxConn
Model: 945PL7AC-8KS2H ali N15235
Drugo: UY4S61700432
Teža: 706 g
Vsi podatki: https://www.cnet.com/products/foxconn-945pl7ac-8ks2h-motherboard-atx-lga775-socket-i945pl/

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Osnovna matična plošča od FoxConn, model 945PL7AC-8KS2H (V OKVARI !)
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa