BOLNIČAR V URGENTNI IN OPERATIVNI DEJAVNOSTI TER INTENZIVNI TERAPIJI..

  • Šifra oglasa: 7603747
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaBOLNIČAR V URGENTNI IN OPERATIVNI DEJAVNOSTI TER INTENZIVNI TERAPIJI - M/Ž
Naziv delodajalcaUNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER MARIBOR
Naslov delodajalcaLJUBLJANSKA ULICA 5 , 2000 MARIBOR
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate/ /, , nusa.rodosek@ukc-mb.si
Opis del in nalog
  • SPREMLJANJE, PRELAGANJE, PRENAŠANJE IN PREVOZ PACIENTOV PRI STANDARDNI MED ODDELČNI OBRAVNAVI, ČIŠČENJE IN PRIPRAVA MATERIALA IN PRIPOMOČKOV ZA DELO PO DELOVNIH NAVODILIH IN STANDARDIH V URGENTNI IN OPERATIVNI DEJAVNOSTI, ČIŠČENJE IN DEZINFEKCIJA DELOVNIH POVRŠIN IN PROSTOROV V URGENTNI IN OPERATIVNI DEJAVNOSTI PO DELOVNIH NAVODILIH IN STANDARDIH, PRIPRAVA ČISTIL IN RAZKUŽIL IN DRUGIH PRIPOMOČKOV ZA DELO PO DELOVNIH NAVODILIH IN STANDARDIH, AKTIVNOSTI OSKRBE ORGANIZACIJSKIH ENOT, USPOSABLJANJE NOVO ZAPOSLENIH V OKVIRU STROKOVNE IZOBRAZBE V URGENTNI IN OPERATIVNI DEJAVNOSTI, IZVAJANJE ORGANIZACIJSKIH PREDPISOV, ORGANIZACIJSKIH NAVODIL IN NAVODIL ZA DELO V OKVIRU SISTEMA KAKOVOSTI, DRUGA DELA PO NAVODILU NADREJENEGA V OKVIRU STROKOVNE USPOSOBLJENOSTI.
UE delovnega mesta oziroma delaMARIBOR
Trajanje zaposlitveNedoločen čas
Delovni časpolni delovni čas
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Drugi pogojiBolničar / bolničarka, strokovni izpit, vpis v register. Kandidati naj priložijo izjavo, da niso v kazenskem postopku in da niso bili kaznovani. Obvezno pripisati št. prijave.
Prijava je mogoča do03.08.2021
Poskusno delo1 mesec
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.