BOLNIČAR V URGENTNI IN OPERATIVNI DEJAVNOSTI TER INTENZIVNI TERAPIJI..

  • Šifra oglasa: 7628462
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaBOLNIČAR V URGENTNI IN OPERATIVNI DEJAVNOSTI TER INTENZIVNI TERAPIJI - M/Ž
Naziv delodajalcaSPLOŠNA BOLNIŠNICA SLOVENJ GRADEC
Naslov delodajalcaGosposvetska cesta 1 , 2380 SLOVENJ GRADEC
Opis del in nalog
  • IZVAJANJE POSTOPKOV DEKONTAMINACIJE, ČIŠČENJA, RAZKUŽEVANJA PRIPOMOČKOV, OPREME IN POVRŠIN SODELOVANJE PRI OSKRBI Z MATERIALI IN ZAGOTAVLJANJE ČISTEGA IN VARNEGA PACIENTOVEGA IN DELOVNEGA OKOLJA TER DELOVNIH PRIPOMOČKOV SPREMLJANJE, PREVOZ IN PRELAGANJE PACIENTOV PRI DIAGNOSTIČNO TERAPEVTSKIH POSEGIH IN SODELOVANJE V TIMU SODELOVANJE PRI PRIPRAVI IN ODDAJI MATERIALA ZA RAZLIČNE PREISKAVE RAVNANJE Z ODPADKI V SKLADU S PREDPISI IN ZAKONODAJO IZVAJANJE POKLICNIH AKTIVNOSTI S PODROČJA PREPREČEVANJA IN OBVLADOVANJA Z ZDRAVSTVOM POVEZANIH OKUŽB POMOČ PRI URGENTNIH POSEGIH RACIONALNA IN STANDARDIZIRANA UPORABA DELOVNIH IN ZAŠČITNIH SREDSTEV, APARATUR TER MATERIALNA ODGOVORNOST ZA DELOVNA SREDSTVA ODGOVORNOST ZA VARNOST BOLNIKOV PO NALOGU NADREJENEGA TUDI OSTALA DELA V OKVIRU POKLICNIH KOMPETENC ZVEZI Z ZGORAJ NAVEDENIM.
UE delovnega mesta oziroma delaSLOVENJ GRADEC
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 6 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Drugi pogojiVlogi obvezno priložiti dokazilo o zaključeni izobrazbi (bolničar - negovalec), potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu, potrdilo o vpisu v register izvajalcev dejavnosti zdravstvene ali babiške nege, potrdilo o cepljenju proti hepatitisu B in kratek življenjepis.
Prijava je mogoča do07.08.2021
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.