DELOVNI TERAPEVT - M/Ž

  • Šifra oglasa: 7639544
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaDELOVNI TERAPEVT - M/Ž
Naziv delodajalcaDOM SV.JOŽEF DUHOVNO PROSVETNI CENTER
Naslov delodajalcaPLEČNIKOVA ULICA 29, 3000 CELJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateŠVAB KAVČIČ IRENA, 05 907 38 00, irena.svabkavcic@jozef.si
Opis del in nalog
  • OCENJEVANJE (UPORABA STANDARDIZIRANIH TESTOV, INTERVJUJEV) NAČRTOVANJE TERAPEVTSKEGA PROGRAMA OBRAVNAVE SKUPAJ S STANOVALCEM TER V SKLADU Z VRSTO, NARAVO IN RAVNIJO PROBLEMOV PRI IZVAJANJU OKUPACIJIZVAJANJE: PRIPRAVE STANOVALCEV ZA PROGRAM DELOVNE TERAPIJE (MOTIVACIJA), RAZVIJANJE, IZBOLJŠEVANJE, PRILAGAJANJE IN ADAPTACIJA OKUPACIJ, IZPOSTAVLJENIH S STRANI STANOVALCA NA PODROČJU SKRBI ZA SAMEGA SEBE, PRODUKTIVNOSTI IN PROSTEMU ČASU. PRILAGAJANJE OŽJEGA IN ŠIRŠEGA STANOVALČEVEGA OKOLJA GLEDE NA NJEGOVE ZMOGLJIVOSTI . EDUKACIJA STANOVALCEV, SVOJCEV, SKRBNIKOV, VZGOJITELJEV, ZDRAVSTVENIH DELAVCEV TER VSEH OSTALIH NA PODLAGI PROBLEMOV PRI IZVAJANJU OKUPACIJ. UREJANJE DOKUMENTACIJE. VREDNOTENJE DELOVNE TERAPIJE NA PODLAGI RAZMERJA MED CILJI, POSTAVLJENIMI NA ZAČETKU OBRAVNAVE, IN DOSEŽENIM KONČNIM REZULTATOM. SODELOVANJE PRI TEAMSKI STROKOVNI OBRAVNAVI STANOVALCA, PO POTREBI SODELOVANJE PRI PROGRAMIRANJU IN NAČRTOVANJU IN IZVAJANJU DEL S PODROČJA FIZIOTERAPIJE. POVEZOVANJE IN SODELOVANJE Z DRUGIMI SLUŽBAMI V DOMU, DRUGIMI SKUPINAMI, ORGANIZACIJAMI ALI SKUPNOSTMI ZA IZVAJANJE STORITEV.
UE delovnega mesta oziroma delaCELJE
Trajanje zaposlitveDoločen čas oz. vrnitve delavke, odsotne zaradi bolezni
Delovni časpolni delovni čas
Vozniški izpitB
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno
Drugi pogojiVabljeni v kolektiv, kjer sledimo potrebam stanovalcev in zaposlenim zagotavljamo spodbudno delovno okolje.
Prijava je mogoča do17.08.2021
Poskusno delo2 meseca
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.