Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SREDNJA MEDICINSA SESTRA V INTENZIVNI NEGI, ZA POTREBE KLINIKE ZA INFE

SREDNJA MEDICINSA SESTRA V INTENZIVNI NEGI, ZA POTREBE KLINIKE ZA INFE

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9483830

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OM07335

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SREDNJA MEDICINSA SESTRA V INTENZIVNI NEGI, ZA POTREBE KLINIKE ZA INFEKCIJSE BOLEZNI IN VROČINSKA STANJA - M/Ž
Naziv delodajalca: UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER LJUBLJANA
Naslov delodajalca: Zaloška cesta 2 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: TEŠIĆ VESNA, , vesna.tesic@kclj.si
Opis del in nalog: - IZVAJANJE PROCESA ZDRAVSTVENE NEGE PACIENTOV V INTENZIVNI NEGI IN SODELOVANJE V PROCESU ZDRAVLJENJA V OKVIRU ZDRAVSTVENEGA TIMA, IZVAJANJE MANJ ZAHTEVNIH IN SODELOVANJE PRI IZVAJANJU ZAHTEVNEJŠIH DIAGNOSTIČNO
- TERAPEVTSKIH POSEGOV IN POSTOPKOV, PRIPRAVA IN SPREMLJANJE PACIENTA NA DIAGNOSTIČNO TERAPEVTSKE POSEGE IN POSTOPKE, DAJANJE ZDRAVSTVENO VZGOJNIH NASVETOV PACIENTOM IN SVOJCEM, MENTORSTVO DIJAKOM, PRIPRAVNIKOM, NOVOZAPOSLENIM SODELAVCEM, DRUGE NALOGE V OKVIRU POKLICNIH KOMPETENC.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: večizmensko
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Drugi pogoji: ZDRAVSTVENI TEHNIK, TEHNIK ZDRAVSTVENE NEGE, SREDNJA MEDICINSKA SESTRA/SREDNJI ZDRAVSTVENIK, OPRAVLJEN STROKOVNI IZPIT, vpis v Register izvajalcev v dejavnosti zdravstvene in babiške nege, ZNANJE SLOVENSKEGA JEZINA NA RAVNI B2 SKUPNEGA EVROPSKEGA JEZIKOVNEGA OKVIRA.
Prijava je mogoča do: 15.08.2022
Poskusno delo: 2 meseca

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/zdravstvo-nega/vse-regije).
Oglas je objavljen
29.05.2022. ob 00:26
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
44 -krat