SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI - M/Ž

  • Šifra oglasa: 7628461
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaSREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI - M/Ž
Naziv delodajalcaSPLOŠNA BOLNIŠNICA SLOVENJ GRADEC
Naslov delodajalcaGosposvetska cesta 1 , 2380 SLOVENJ GRADEC
Opis del in nalog
  • SPODBUJANJE, POMOČ, USMERJANJE IN IZVAJANJE ZDRAVSTVENE NEGE PRI TEMELJNIH ŽIVLJENJSKIH AKTIVNOSTIH V VSEH ŽIVLJENJSKIH OBDOBJIH IN BOLEZENSKIH STANJIH PRIPRAVA PACIENTA, IZVAJANJE IN NADZOR PRI DIAGNOSTIČNO – TERAPEVTSKIH POSTOPKIH IZVAJANJE ZDRAVSTVENE NEGE PO PROCESNI METODI DELA NA PODLAGI NEGOVALNE ANAMNEZE, NEGOVALNE DIAGNOZE IN POSTAVLJENIH CILJEV Z OPREDELITVIJO PREDNOSTNIH INTERVENCIJ TER SPREMLJANJE IZIDOV ZDRAVSTVENE NEGE IN DOKUMENTIRANJE OPAZOVANJE IN SPREMLJANJE ZDRAVSTVENEGA STANJA PACIENTA IZVAJANJE POKLICNIH AKTIVNOSTI S PODROČJA PREPREČEVANJA IN OBVLADOVANJA OKUŽB, POVEZANIH Z ZDRAVSTVOM RACIONALNA IN STANDARDIZIRANA UPORABA DELOVNIH IN ZAŠČITNIH SREDSTEV, APARATUR TER MATERIALNA ODGOVORNOST ZA DELOVNA SREDSTVA SPREMLJANJE PACIENTA SKOZI PROCES UČENJA IN SKRBI ZA LASTNO ZDRAVJE IZVAJANJE MENTORSTVA DIJAKOM IN PRIPRAVNIKOM ZDRAVSTVENE NEGE PO NALOGU NADREJENEGA TUDI OSTALA DELA V ZVEZI Z ZGORAJ NAVEDENIM.
UE delovnega mesta oziroma delaSLOVENJ GRADEC
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 6 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Drugi pogojiVlogi obvezno priložiti dokazilo o zaključeni izobrazbi (tehnik zdravstvene nege), potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu, potrdilo o vpisu v register izvajalcev zdravstvene ali babiške nege, potrdilo o cepljenju proti hepatitisu B in kratek življenjepis.
Prijava je mogoča do07.08.2021
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.