Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Konopljin čaj - HEMPEK

Konopljin čaj - HEMPEK

Cena
6 €
Šifra oglasa: 4886526

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Pomurska, Puconci, Puconci

Opis oglasa

Smo mlada kmetija Ravanna, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo konoplje (Cannabis sativa) več kot 4 leta. Glavni cilj kmetije je usmerjenost v pridelavo različnih zdravilnih rastlin v namene lajšanja zdravstvenih težav, izboljšanja splošnega počutja in odpravljanja tegob, ki nam jih prinašajo leta ter slabe življenjske navade.

Ker šele vstopamo na trg se trenutna celotna linija giblje okrog konoplje zato lahko najdete, konopljin čaj, hladno stiskano konopljino olje, konopljini otrobi, konopljina tinktura in konopljini trihomi.

Prodajamo slovenski čaja iz industrijske konoplje (Cannabis sativa - Futura 75). Konoplja je bila ročno spravljena in posušena z namenom ohranitve čim večjega spektra kanabinoidov (CBD, CBN, CBG, CBC in CBDV). Čaj vsebuje čiste vršičke z vsebnostjo okrog 4,5% CBD in pod 0,2% THC. Konopljin čaj iz cvetov industrijske konoplje, pridelan na kmetiji Ravanna, ne vsebuje opiatov ali psihoaktivnih snovi, zato uživanje čaja iz industrijske konoplje ne povzroča omamljenosti.

Cena je postavljena za 40 g za eno vrečko, z nakupom večjih količin pa je cena po dogovoru.

Lepo vas pozdravljamo iz kmetije Ravanna in vam želimo polno zdravja in energije.

PS: Za več informacij nas kontaktirajte na telefonsko številko: 041-643-656.

Zemljevid

Oglas je objavljen
23.03.2021. ob 19:55
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
355 -krat