Brezhibna, počiščena IBM tipkovnica s slovenskimi znaki, model KB-7958

  • Cena: 15 
  • Šifra oglasa: 3578774
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana, Črnuče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam brezhibno, počiščeno IBM tipkovnico s slovenskimi znaki, model KB-7958. Reč imam že kar nekaj let. Kot že omenjeno, tipkovnica je bila kolikor se da počiščena. Samo ohišje je bolj porumenelo, medtem ko so pa same tipke še lepo bele. Počiščena je bila prvo s čopičem in krtačko, nato pa še z milnico in tehničnim alkoholom. Napis na samih tipkah tudi ni nič kaj obledel ali spraskan. Vse se še lepo vidi kot je tudi razvidno iz slik v oglasu. Ji pa manjka ena noga, vendar to ne ovira njene funkcionalnosti. Kabel je še cel, nič kaj precvikan, dovolj dolg. Skratka reč že čaka na svojega novega lastnika.

Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: IBM
Model: KB-7958
Številka dela: 37L2545
Serijska številka: 006130
Revizija: A01
Ostalo: 1837L25456006139
Poreklo: Tajska
Nabor znakov: (QWERTZ) Č, Š, Ž
Jezik: Slovenska, Hrvaška, Bosanska, Srbska
Barva: Bela (rumena)
Osvetlitev (Backlight): Ne
Kazalna ročica: Ne
Numerični del: Da
Konektor/Priklop: PS/2
Napajanje: 5 V DC enosmerno
Porabni tok: 0,2 A ali 200 mA
Dimenzije priklopnega kabla: 2000 x 5 (D x Š)
Teža: 815 g

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Lokacija oglasa Brezhibna, počiščena IBM tipkovnica s slovenskimi znaki, model KB-7958
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa