Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Blumfeldt Pantheon pergola, Bež
  • Blumfeldt Pantheon pergola, Bež
  • Blumfeldt Pantheon pergola, Bež
  • Blumfeldt Pantheon pergola, Bež

Blumfeldt Pantheon pergola, Bež

Cena
448 €
Šifra oglasa: 7587724

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Blumfeldt Pantheon pergola, Bež
Božanski vrtni dvorec z azijskim pridihom! Pergola blumfeldt Pantheon Rust postane tempelj za počitek, ki je dobro zaščiten pred vremenskimi vplivi.  S paviljonom blumfeldt Pantheon Rust boste lahko na terasi ali vrtu vzpostavili cono za sprostitev. Sestav paviljona vsebuje vse potrebno, da lahko z nekaj truda površino 3 x 3 m spremenite v prostor s senco. Ogrodje izdelano iz stebričkov 10 x 10 cm in debelino materiala 1,2 mm je izredno stabilno, zaradi izvedbe iz praškasto polakiranega aluminija pa tudi izredno lahko. Odlično za dolgo uživanje na prostem - popolnoma brez madežev rje na tleh terase. Baldahin z brezstopenjskim nastavljanjem, ki je izdelan iz poliestra z gostoto 200 g/m², nudi optimalno zaščito pred soncem, dežjem ali vetrom. Z vrvico lahko streho pomikate po vodilih naprej in nazaj. Nepremočljiva površina iz poliuretana (PU) ščiti blago pred plesnimi in omogoča enostavno brisanje. Zaradi svoje konstrukcije s prekrivnimi prečnimi oporniki na strehi je paviljon prava paša za oči: vsakemu prostoru prinaša lahek azijski pridih. Privoščite si svež zrak v vsakem vremenu - s pergolo blumfeldt Pantheon Rust. Prostor za počitek na vrtu. Družinske proslave, poroka ali otroške rojstnodnevne zabave  – pod veliko streho je dovolj prostora za veliko gostov!
 
Vrhunske lastnosti
* Pokrita in zaščitena: pergola za zagotovitev sence na terasah in prostorih za sedenje na prostem * Stabilna in prenosna: stabilno ogrodje iz lahkih aluminijskih pravokotnih cevi in s klini za tla  * Fleksibilna roleta: senčilo lahko tekoče odpirate in zapirate z vrvico   * Prostorna: velikost prostora s strešico 3 x 3 m * Čar Azije: elegantno prekrivajoči prečni oporniki in bela konstrukcija * Odporna na vremenske vplive: praškasto polakirani kovinski deli in nepremočljivo blago 
 
Podrobnosti o artiklu
* material strehe: 200 g/m² poliester s površino iz vodoodpornega poliuretana   * stabilni vogalni stebri 10 x 10 cm z debelino materiala 1,2 mm * zaradi aluminija ni več nobenih sledi rje na tleh terase  * navijanje vrvi na stranskih stebrih  * temeljne plošče nosilnega stebra s štirimi odprtinami za sidranje v tla  * pritrditev v tla s pomočjo 24 klinov (priloženi) * primerno tudi za vijačenje v tla (vijaki niso priloženi)
 
Vsebina pošiljke
* 1 x pergola (set za montažo) * 24 x klin * navodilo za uporabo v več jezikih 
 
Dimenzije
* mere: cca 295 × 230 × 295 cm (Š × V × G) * teža: cca 32 kg
 
Proizvajalec
Blumfeldt
 
Garancija
36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
26.07.2021. ob 00:57
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
24 -krat