Nekaj raznoraznih tehničnih revij različnih izdaj/letnikov

  • Cena: 10 
  • Šifra oglasa: 4690724
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam nekaj raznoraznih tehničnih revij različnih izdaj/letnikov. Nekatere so relativno mlade glede na starost, nekatere pa bolj starejše. So odlično ohranjene, nič ni kaj strgano ali kaj podobnega, tisk (berljivost, ohranjenost črk) je še več kot odličen. Ena revija je Electronics World iz aprila leta 1995. Naslednja Hands On Electronics izdaja Januar-Februar iz leta 1986. Sledi slovenska revija Avtomatika, letnik 2, številka 47 iz 2000. Sledita pa 2 reviji, ena je neka zbirka projektov iz leta 1975 iz Elektor Electronics revij. Druga je pa tudi od Elektor Electronics (Digibook) s podobnim motivom. Za ti dve reviji je celo kazalo slikano v oglasu.
Sam pa drugače iščem (angleške) izdaje ElectorElectronics december 2001, avgust 1992, januar 1981, oktober 1977, oktober 1976 in november 1976, če jih ima kdo. Lahko kaj menjamo.
Okvirna cena v oglasu je za komplet, nakup posamične revije načeloma ni možen, ker bi se rad vsega naenkrat znebil.

Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Nekaj raznoraznih tehničnih revij različnih izdaj/letnikov
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa