Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • INTENSO ZUNANJI DISK 4TB 3,5″ MEMORY CASE USB 3.0

INTENSO ZUNANJI DISK 4TB 3,5″ MEMORY CASE USB 3.0

Cena
100 €
Šifra oglasa: 7340427

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tabor
Stanje
novo

Opis oglasa

Koda: 05-2101-06A
Proizvajalec INTENSO
Izdelek zunanji 2,5″ trdi disk USB
Obrati 5400 rpm
Kapaciteta 4 TB

Za več ponudbe nas obiščite na: www.NOTESNIKI.si ali v Mariboru v trgovini na Titovi cesti 49. Za vas smo prisotni na Slovenskem trgu že od leta 2003. Pri nas prodajamo izdelke: Lenovo, ASUS, ACER, HP, DELL, MICROSOFT, APPLE, NVIDIA, AMD, INTEL in še kaj. Za vas sestavljamo tudi mining rige z grafičnimi karticami NVIDIA: 1660, 1660 SUPER, 1660 Ti, 3060, 3060TI, 2070, 2080 in seveda z karticami AMD RADEON 5700XT, 6600XT, 6700XT, 6800, 6800XT in 6900XT. Grafične kartice Nvidia RTX so odlične za najnovejše igre ali tudi za sestavo Gaming računalnika. Notesniki trgovina torej ni specializirana samo na prodajo notesnikov in prenosnikov kot se drugače reče prenosnem računalniku ampak še na veliko več. Pri nas se dobijo računalniške komponente in strokovno ter prijazno svetovanje. Izdelki naročeni na spletni trgovini www.NOTESNIKI.si se lahko dvignejo v Mariboru ali pa vam jih dostavi Pošta Slovenije.

A ste vedeli, da je prenosni računalnik Lenovo najbolj priljubljen v Sloveniji? Poslovna serija se imenuje Thinkpad. Srednje zmogljiva serija se imenuje Thinkbook. Serija za gamerje pa se imenuje LEGION? Med tanjše pa spadajo modeli LENOVO YOGa in YOGA SLIM. Poslovneži pa radi posegajo po delvni postaji ThinkCentre P620 s procesorji INTEL XEON ali AMD THREADRIPPER. Znamka, ki je v porastu pri nas in po svetu pa je prav gotovo ACER, ki je znan po serijah za gamerje z imenom ACER NITRO in ACER PREDATOR. Predator pa je sestavljen iz podserij TRITON in HELIOS. Prenosniki proizvajalca ACER, ki so namenjeni popotnikom se imenujejo SWIFT ali SWITCH. Zelo pa so popularni zadnji čas tudi prenosniki GOOGLE CHROMEBOOK. Pošljite povpraševanje na: miha@notesniki.si ali nas pokličite.

Poglejte tudi naše ostale oglase! Hvala za vaš čas!


Zanimivost!! A ste vedeli da je med izdelki HP bolj priljubljen gamerski računalnik HP OMEN med ACER gamerskimi računalniki pa PREDATOR ORION? A ste vedeli da je RTX3060Ti brez LHR najbolj zaželjena kartica za mining, pa je ni nikjer za dobiti? A ste vedeli, da je optimalna količina spomina za vaš računalnik 16 GB in da so procesorji AMD Ryzen 7 podobno zmogljivi kot Intel i7? A ste vedeli da poslovneži najraje uporabljajo operacijski sistem Microsoft Windows 10 PRO, kmalu pa bo prišel Microsoft Windows 11, ki bo kot brezplačna nadgradnja na voljo za lastnike dovolj zmogljivih računalnikov z Windows 10. A ste vedeli, da so v Ameriki Chrome računalniki veliko bolj priljubljeni kot v Evropi. Zakaj? Ker je Google Chrome ugoden računalnik, ki za svojo ceno ponuja veliko! Včasih se je prodalo veliko računalnikov HP PAVILION in SONY VAIO. Danes pa se proda veliko računalnikov Lenovo Ideapad ali Lenovo Flex. Časi se spreminjajo in trenutno je med ponudniki računalnikov LENOVO tista znamka ki proda največ. Lep in tanek model je Lenovo Yoga. Poslovenž pa bo z veseljem pograbil model Lenovo X1 CARBON. Pa še to. Računalnik brez SSD diska je zelo počasen, zato priporočamo, da izberete takšnega ravno vi. Veliko uporabnikov si želi prenosnik ali all in one PC proizvajalca APPLE. Naš komentar? IMAC in IBOOK ali IPAD so lepe zadeve, a kaj ko so cene glede na specifikacijo višje kot pri ACERJU in LENOVO ? Odločitev je vaša!

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
29.07.2023. ob 14:44
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1057 -krat