Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Wharfedale DIAMOND D330, Hi-fi zvočnik
  • Wharfedale DIAMOND D330, Hi-fi zvočnik
  • Wharfedale DIAMOND D330, Hi-fi zvočnik

Wharfedale DIAMOND D330, Hi-fi zvočnik

Cena
229 €
Šifra oglasa: 8138165

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Serija D300
Skoraj štiri desetletja Wharfedale znova in znova opredeljuje nizkocenovni in zmogljivi zvočniški koncept z novo serijo D300. Sestavljajo jo štirje modelim D310 in nekoliko večji D320, samostoječi D330 ter D300C, center zvočnik za sisteme domačega kina.
Ohišja modelov D300 imajo zaobljene stranice, njihova modno oblikovana ohišja vključujejo veliko podobnih tehnologij, ki so prenovljena in izdelana posebej za novo serijo. Nobena druga serija zvočnikov ne ponuja tako visokih specifikacij po tako nizkih cenah.
Napredni bas / srednji zvočniki
Serija D300 vključuje najnaprednejše sisteme zvočniških enot, ki so jih kdaj videli v tako ugodnem obsegu zvočnikov. Za bas / srednje zvočniške enote je najnovejša generacija dolgo uveljavljenih tkanih kevlarjevih stožcev Wharfedale vezana na super lahek obroč iz visoko tehnološkega penjenega polietra, ki zagotavlja izjemno jasnost, teksturo in ton. Ti stožci se ponašajo z daljšo tuljavo in imajo velik domet, ki omogoča nizkofrekvenčno linearnost in natančnost, ki je izjemna za takšne nizkocenovne zvočnike. Uporaba posebej oblikovane enodelne polne plošče, opremljene z bakrenim pokrovom, zmanjšuje induktivnost in nadzoruje magnetni tok, kar zagotavlja majhno popačenje skozi kritično območje srednjega razpona.
Ogromni keramični magneti
Tehnologija, ki jo je Wharfedale uveljavil v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, zagotavljajo velike keramične magnete visoke občutljivosti, nemoten odziv in popolno kontrolo gibanja stožca na nižjih frekvencah. Stožec je nameščen v posebej izdelani košari z pajkom, ki povečuje togost in s tem izboljšuje prehodni učinek. Velika odprta površina za stožcem zmanjšuje odboje in omogoča, da notranja akustična pena opravi svoje delo.
Visokotonec WFR
Razvit za serijo Diamond 11 in serijo D300, visokotonci WFR (širok frekvenčni razpon) Wharfedale vključuje lastno "ohišje" - natančno oblikovano zadnjo komoro, ki je dušena z vlaknenim polnilom. Preko velikega keramičnega magneta, izbranega za gladek prehod od srednjih do visokih frekvenc. Polni del je odzračen do zadnje komore, da doseže nizko resonančno frekvenco.
Zvočna kretnica in oblika ohišja
Ton zvočnikov je izpopolnjen z njihovo zvočno kretnico, razvito z uporabo napredne programske opreme Wharfedale. Vsaka kretnica je skrbno ovrednotena s široko paleto glasbe, s poudarkom na realistični reprodukciji glasov in instrumentov. Kretnice imajo polipropilenske kondenzatorje z nizko izgubo in laminirane jedrne tuljave za optimalen prenos glasbenega signala. Akustično profilirana ohišja imajo sprednje pregrade debeline 28mm, profilirane na robovih, da zmanjšajo odbojne refleksije na srednjih do visokih frekvencah, - luksuzni inženirski dotik za takšne nizkocenovne zvočnike.
Zaradi skrbnega dizajna ohišja poslušalec sliši glasbo, ki je neokrnjena z neželenimi toni. Poleg tega so stene ohišja obložene s posebej razvitim notranjim vlaknom, izbranim zaradi izjemnih absorpcijskih lastnosti v široki pasovni širini.
Odprtina P-EQ bas refleks
D-serija P-EQ (izenačevalnik tlaka), ki je bila razvita iz odprtine razporejene v reži, ki je na voljo v seriji Diamond 11, je ključnega pomena za globok in nadzorovan bas. Nizke frekvence, ki se oddajajo z zadnje strani basovske enote, potujejo skozi vrata, ki so na dnu zvočnika, z natančno ukrivljenimi odprtinami za gladek pretok zraka. Te frekvence izstopajo v prostor vsesmerno skozi vrzel med omarico in površino na kateri stoji, ki jo tvorijo štiri noge, ki so pritrjene na ohišje zvočnika.
S tem se zmanjša razlika v tlaku med visokim tlakom v zvočniku in nizkim tlakom v prostoru, s čimer se onemogoči turbulenca in slišno "navijanje", ki sta jo utrpela konvencionalna sistema, hkrati pa pripomore k učinkovitosti refleksa basov. Rezultat je naravna rekonstrukcija temeljnih not bas instrumentov, ki se ujemajo z realističnim zvokom srednjih in visokih tonov. Poslušalcu omogoča tudi, da postavi zvočnike serije D300 bližje zidu kot bi to bilo mogoče z običajnimi zvočniki, kar jim omogoča, da zasedejo manj prostora.
Sodelujte pri inovacijah
Wharfedale je pozval talente znanih strokovnjakov, da razvijejo serijo D300, ekipe, ki so jih vodili ugledni strokovnjaki, so ustvarili vrsto 'proračunskih' zvočnikov, ki so daleč presegli svojo ceno in dvignili pričakovanja o tem, kaj je mogoče doseči na tako nizkih cenah. Industrijsko oblikovanje je ustvaril Kieron Dunk, ki je ustvaril nagrajene modele za podobne akustike Q, Denon, Marantz, Mission in Quad. Akustično izvedbo je vodil Peter Comeau, direktor Acoustic Designa Wharfedale in eden najpomembnejših britanskih oblikovalcev zvočnikov.
Kljub kompaktni velikosti zvočnika, je ton, ki ga proizvedejo, precejšnji in privlačen. Bass doseže presenetljive globine, a je še vedno natančen in nadzorovan, zahvaljujoč naprednim basovskim zvočnikom in odprtino za P-EQ bas refleks. Od rocka in elektronike do klasične in jazz glasbe, zvočniki serije D300 prinašajo osupljiv zvok.
Opis
2.5 sistemski samostoječi zvočnik
Vrsta ohišja
Bas refleks
Bas
130 mm
črno tkani kevlar
Visokotonska enota
25 mm mehka kupola
Občutljivost (2.83v @ 1m)
88 dB
Moč
25 - 120 W
Peak SPL
100 dB
Nominalna impedanca

Minimalna impedanca
4.1 Ω
Frekvenčni odziv
40 Hz ~ 20 kHz
Frekvenčni razpon -6dB
37 Hz
Frekvenca reza
3.2 kHz
Dimenzija
965 mm x 200 mm x 338 mm
Teža
18.2 kg
Cena velja za kos
Dobavljiv v barvah: črna, bela, oreh in rosewood
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: http://www.wharfedale.co.uk/d330/
 
 

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
19.10.2021. ob 00:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
66 -krat