Upravljanje računa

Skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, ki se uporablja od 25. maja 2018, lahko kot uporabnik bolha.com zaprosite za prenos svojih podatkov s portala bolha.com, kar vključuje oglase z besedili in fotografijami ter osebne podatke. Zaprosite lahko tudi za zaprtje svojega uporabniškega računa in izbris vaših podatkov na portalu bolha.com.


Prenos podatkov

Za prenos podatkov morate vložiti zahtevek, ki ga najdete v Moja bolha.com v razdelku Moji podatki. Čas prenosa podatkov je odvisen od njihovega obsega. Ko bodo pripravljeni za prenos v vaš računalnik, boste o tem na svoj e-naslov prejeli obvestilo.


Zaprtje računa in zbris podatkov

Zahtevek za zaprtje vašega uporabniškega računa in izbris podatkov na portalu bolha.com lahko vložite v Moja bolha.com v razdelku Moji podatki. Po vloženem zahtevku boste na svoj e-naslov prejeli obvestilo. V času 24 ur lahko prekličete zaprtje svojega uporabniškega računa. Vaš uporabniški račun se bo po izteku tega obdobja zaprl, če za to obstajajo pogoji, vaši podatki pa bodo izbrisani. Svojega uporabniškega imena na portalu bolha.com ne boste več mogli uporabljati.

Portal bolha.com jemlje zaščito osebnih podatkov zelo resno. Več o tem si lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Potrebujete pomoč?