Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • NS Princess Peach: Showtime! za Switch

NS Princess Peach: Showtime! za Switch

Cena
52,48 €
Šifra oglasa: 12460048

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Interna številka izdelka
HAC-P-AMJJA
Stanje
novo

Opis oglasa

Za NAROČILO pritisni spodaj VEČ O PONUDBI ali zgoraj SPLETNA POVEZAVA:
Princess Peach: Showtime! je akcijsko-pustolovska igra za Nintendo Switch, ki jo je razvil studio Good-Feel. Ta studio je prej že sodeloval pri ustvarjanju iger iz franšize Super Mario, kot so Wario Land: Shake It!, Yoshi’s Woolly World in Yoshi’s Crafted World. Igra je bila prvič napovedana med Nintendo Direct predstavitvijo junija 2023, nato pa je bila v celoti razkrita tri mesece kasneje med septembrsko Nintendo Direct predstavitvijoPrincess Peach: Showtime! Izšla je 22. marca 2024.

To je prva igra, v kateri Princess Peach prevzame glavno vlogo, odkar je bila izdana igra Super Princess Peach pred več kot 18 leti. Pred izidom igre je bil na voljo tudi brezplačen demo na Nintendo eShopu.

Zgodba:
Zgodba se odvija v Mushroom Kingdom, kjer Toad prejme letak, ki oglašuje predstavo v Sparkle Theater. Princess Peach in nekaj Toadov se odločijo, da si bodo ogledali predstavo. Toda nenadoma zlobna čarovnica Grape in njena tolpa Sour Bunch napadejo in prevzamejo gledališče, pri tem pa ujamejo Peach.

Igralni svet:
Igra ima temo gledališke predstave. Dogajanje poteka v prizorišču imenovanem Sparkle Theater, kamor je Toad povabil Peach. Ko prispejo, čarovnica Grape prevzame gledališče. Peach se združi s skrbnico gledališča, Stello, da bi se borili proti Grapejevim minjonom, Sour Bunch. Stella Peach podari svojo moč, zaradi česar ima namesto običajne krone ponijevski rep, ki ga drži magenta pentlja. Stella se lahko spremeni v dolg trak, s katerim Peach lahko sodeluje z elementi na odru, kot so rekviziti in liki. Na določenih mestih na odru se Peach lahko preoblikuje v različne kostumsko podobne oblike, ki se ujemajo s prizoriščem, kot so Swordfighter Peach, Detective Peach, Patissiere Peach in Kung Fu Peach. Vsaka oblika ima svoj slog bojevanja, na primer Swordfighter Peach uporablja rapir, Kung Fu Peach pa izvaja borilne veščine.

Princess Peach: Showtime! je zabavna in raznoliko izkušnja, ko se Peach prelevi v različne vloge in se bori za rešitev gledališča pred zlobno Grape in njenimi minjoni.

Starostna omejitev PEGI 3+

Za NAROČILO pritisni spodaj VEČ O PONUDBI ali zgoraj SPLETNA POVEZAVA:

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
28.03.2024. ob 09:57
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
22 -krat