Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • DENON HOME zvočnik 350 BKE2

DENON HOME zvočnik 350 BKE2

Cena
699 €
Šifra oglasa: 8744901

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Dobavljiv v črni in beli barvi.
Serija Denon Home napolni vaš dom z vrhunskim brezžičnim zvokom. Zmogljiv Denon Home 350 s svojim neverjetnim zvočnim odrom popelje vašo glasbo v vsak kotiček, tudi v velikih prostorih. Seznanite ga z drugim Home 350 za stereo ali ga kombinirajte z drugimi vgrajenimi izdelki HEOS.
DOBRODOŠEL DOMA.
Uživajte v najbolj podrobnem zvoku v kateri koli sobi, ki vam je všeč, z Denon Home 350. Preprosto pretakajte svojo najljubšo glasbo in uporabite hitre prednastavitve z nežnim dotikom. Doživite impresivno zvočno zmogljivost, ki temelji na 110 letih trdnih inovacij.
MOČAN IZVAJALEC.
Tako kot vsak Denon je tudi Home 350 zgrajen tako, da zagotavlja najboljšo kakovost zvoka v svojem razredu. Z napredno akustično strojno opremo, strokovno nastavljeno digitalno obdelavo signalov in vrhunskimi gonilniki Denon Home 350 prinaša najbolj jasne vzpone in najgloblje padce. Doživite odličnost v vsakem koraku.
VAŠ DOMAČI ZVUK NA UKAZ.
Denonova serija Home deluje z najnovejšimi glasovnimi pomočniki. Uporabite pameten zvočnik ali telefon in preprosto govorite svoje ukaze z Amazon Alexa, Googlovim pomočnikom in Apple Siri. Prosite za predvajanje glasbe, povečanje glasnosti, preskok na naslednjo skladbo in drugo. Za Amazon Alexa preprosto prenesite znanje HEOS Home Entertainment iz aplikacije Amazon Alexa in uživajte v glasovnem upravljanju iz katere koli naprave Echo (naprodaj ločeno).
 
PREMIUM PREDIZBOR.
S tremi gumbi za hitro izbiro lahko preprosto shranite svoje najljubše internetne radijske postaje in uživate v njih, kadar koli želite, brez težav pri iskanju.
 
 
 
PRIDOBITE NEVERJETNO
IZKUŠNJO HEOS.
Z vgrajenim HEOS ima lahko vsaka soba v vašem domu svoj zvok. Ali pa združite dodatne zvočnike Denon Home, zvočne palice, omrežni predvajalnik ali AV -sprejemnike, da hišo napolnite z isto pesem z uporabo vašega domačega omrežja. Z vgrajenim HEOS-om večsobno pomeni več možnosti.
ODLIČNA SESTAVA.
S svojim elegantnim dizajnom in izvrstnimi materiali je Denon Home 350 dovolj vpadljiv, da pritegne pozornost na prvi pogled. In vendar je dovolj subtilno, da se popolnoma zlije z vašim slogom in izpolnjuje najvišje estetske zahteve. Črno ali belo? Izberite svoj Denon Home 350.
BLIZU, DA ZAČNETE.
Začnite svojo glasbeno pustolovščino z najmanjšim dotikom. Novi vrhunski vmesnik z zaznavanjem bližine se aktivira takoj, ko se vam približa roka. Kapacitivni gumbi zasvetijo, da se jih lahko dotaknete, kar omogoča popoln in brezhiben nadzor nad Denonom Home 350.
SPECIFIKACIJE
Model:
DENON HOME 350
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.denon.com/en-au/shop/denonhome/denonhome350

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
28.01.2022. ob 00:44
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
23 -krat