Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Fenton SPB-12 PA komplet zvočnikov
  • Fenton SPB-12 PA komplet zvočnikov
  • Fenton SPB-12 PA komplet zvočnikov
  • Fenton SPB-12 PA komplet zvočnikov
  • Fenton SPB-12 PA komplet zvočnikov

Fenton SPB-12 PA komplet zvočnikov

Cena
329 €
Šifra oglasa: 9881699

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Fenton SPB-12 PA komplet zvočnikov
Fenton / Skytec SPB-12 sistem zvočnikov sestavljata aktivni in pasivni zvočnik močnega in bogatega zvoka. Fenton SPB-12 je idealen za srednje velike dogodke. Njegova robustna zasnova je primerna za transport in uporabo na prostem. Z maksimalno močjo 800 W in energičnim 12" (30 cm) basom master/slave Fenton SPB-12 zvočnika zagotavljata izjemen zvok. Bas refleks dizajn pa še povečuje jakost zvoka. USB in SD reže na sprednji strani zvočnika omogočajo predvajanje MP3 datotek z ustreznih medijev. Zaradi dveh vhodov za mikrofon je Fenton SPB-12 idealen za vokalne dogodke, kot so sejmi in karaoke. RCA linijski vhod omogoča povezovanje z drugimi PA sistemi. Zelo preprosto, hkrati pa robustno MDF ohišje je zaradi dveh ročajev in malih dimenzij enostavno za transport, pospravite ga lahko tudi v prtljažnik majhnega avtomobila.
 
Vrhunske lastnosti
* Master/slave sistem zvočnikov z aktivnim in pasivnim zvočnikom in 800 W maksimalne moči * Bas refleks zvočniki z močnim 12" bas driverjem in piezo rogom * USB in SD vhodi za neposredno predvajanje MP3 datotek s SD kartic, USB priključkov, itd. * Dva vhoda za mikrofone za vokalne in speech-centric aplikacije * Čvrsto MDF ohišje z ročaji za transport
 
Podrobnosti o artiklu
 
Vsebina pošiljke
* 1 x aktivni zvočnik * 1 x pasivni zvočnik * 1 x Box link kabel (1.2 m, vgrajen) * Prosimo, upoštevajte, da USB ključ, SD kartica in mikrofon niso vključeni v obseg dobave. * Prosimo, upoštevajte, da naprava za delovanje v EU/UK potrebuje napajalni adaptor. Napajalni adaptor smo brezplačno dodali obsegu dobave.
 
Dimenzije
 
Proizvajalec
Fenton
 
Garancija
36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
29.08.2022. ob 00:28
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
289 -krat