Akumulator FULBAT YT9B-4

  • Cena: 47,51 
  • Šifra oglasa: 1698901
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Podravska, Rače, Rače

Več:

slikaPrimeren akumulator lahko poiščete v najnovejšem FULBAT spletnem katalogu. S klikom na eno izmed spodnjih slik, se vam odpre spletni katalog za posamezen segment vozil.

 

               

 

Moto akumulator brez vzdrževanja FULBAT YT9B-4 ne potrebuje rednega nadziranja in vzdrževanja nivoja elektrolita, kot je to potrebno pri standardnih akumulatorjih. Namenjen je za uporabo v skuterjih, motornih kolesih, štirikolesnikih…

 

Akumulator je že tovarniško napolnjen z elektrolitom, ki ni v tekočem stanju, ampak v obliki gela in je pripravljen za takojšnjo uporabo. Nikoli se ne sme več odpirati in dopolnjevati z elektrolitom.

 

Akumulatorji brez vzdrževanja FULBAT so v primerjavi z enako velikimi standardnimi akumulatorji zmogljivejši, imajo višje zagonske tokove in so odpornejši na vibracije, kar posledično pripomore k zanesljivejšemu zagonu vašega vozila v vseh okoliščinah.

 

TEHNIČNI PODATKI:

Znamka in model: FULBAT YT9B-4

Dimenzije (DxŠxV): 150 x 68 x 105 mm

Napetost: 12 V

Kapaciteta: 8 Ah

Zagonski tok: 115 A

Polnilni tok: 0,8 A

Teža z elektrolitom: 3,4 kg

Položaj polov: levi + 

Garancija: 1 leto

 

Prednosti akumulatorjev brez vzdrževanja (VRLA/AGM) FULBAT v primerjavi s standardnimi akumulatorji:

 

Brez vzdrževanja: sistem rekombinacije plinov VRLA (Valve Regulated Lead Acid) omogoča, da se vodik in kisik (ki nastajata pri vsakem polnjenju in praznjenju) ponovno spajata z vodo, ki se vrne nazaj v akumulator. Ta sistem omogoča, da so akumulatorji dejansko brez vzdrževanja, kar se tiče nivoja elektrolita v akumulatorju, saj je (ob pravilnem polnjenju) izguba vode izjemno majhna.

 

Večja zmogljivost – višji zagonski tokovi: v primerjavi s standardnimi akumulatorji enakih dimenzij imajo akumulatorji FULBAT višje zagonske tokove.

 

Manjše samopraznenje: zaradi konstrukcijskih rešitev imajo akumulatorji FULBAT izjemno majhno samopraznenje in bolje ohranjajo zmogljivosti tudi po obdobju mirovanja.

 

Povečana varnost: elektrolit je vpit v posebna steklena vlakna (AGM – ABSORBENT Glass Material), zato tudi pri poškodbi hermetično zaprtega akumulatorja ne pride do nevarnega razlitja elektrolita. Vgrajen varnostni ventil se odpre le v primeru prekomernega polnjenja, da s tem prepreči možnost eksplozije.

 

Preprostejša in prilagodljivejša montaža: ker je elektrolit vpit v steklena vlakna, imamo več svobode pri namestitvi akumulatorja kot pri standardnem akumulatorju, ki mora biti vedno nameščen horizontalno.

 

Večja odpornost na vibracije: zaradi svoje konstrukcije (AGM) so akumulatorji brez vzdrževanja FULBAT bolj odporni na tresljaje iz okolice.

 

Če vozilo dalj časa ni v uporabi je potrebno akumulator obvezno občasno napolnit s polnilcem, prav tako se priporoča polnjenje tudi pred prvo uporabo.


Priporočamo uporabo polnilcev BS, FULBAT ali CTEK. V kolikor želite le testirat in analizirat akumulator pa se lahko odločite za nakup testerjev BS.Kupi izdelek

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Stik

SAPLEX d.o.o.
Naslov
Mariborska cesta 24
Mesto in poštna številka
2327 Rače
Regija
Podravska
Slovenija