Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ASUS RX 580 STRIX 8GB | GDDR5 | DVI 2xHDMI 2xDisplayport | Gaming Graf
  • ASUS RX 580 STRIX 8GB | GDDR5 | DVI 2xHDMI 2xDisplayport | Gaming Graf

ASUS RX 580 STRIX 8GB | GDDR5 | DVI 2xHDMI 2xDisplayport | Gaming Graf

Cena
109 €
Šifra oglasa: 12579602

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
22068
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/rx-580/asus-rx-580-strix-8gb-gddr5-dvi-2xhdmi-2xdisplayport-gaming-graficna-kartica/ .

Gaming Grafična kartica ASUS RX 580 STRIX 8GB




ZASENČITE KONKURENCO
Gaming grafične kartice ROG Strix Radeon RX 580 so opremljene z ekskluzivnimi tehnologijami ASUS, vključno s povsem novo tehnologijo MaxContact, ki ima 2-krat večji stik z grafičnim procesorjem za boljši prenos toplote, in patentiranimi ventilatorji Wing-Blade s certifikatom IP5X za največji pretok zraka in daljšo življenjsko dobo ventilatorjev. ASUS FanConnect II pa ima 4-pinske, hibridno krmiljene glave, ki so povezane s sistemskimi ventilatorji za optimalno hlajenje sistema. Sinhronizacija ASUS Aura Sync RGB LED omogoča personalizacijo igralnega sistema, z VR-prilagojenimi HDMI-vrati pa lahko igralci zlahka uživajo v poglobljenih izkušnjah virtualne resničnosti. ROG Strix Radeon RX 580 ima tudi funkcijo GPU Tweak II z XSplit Gamecaster, ki omogoča intuitivno prilagajanje zmogljivosti in takojšnje pretakanje igranja.
Do 30 % hladnejše in 3-krat tišje igranje iger
Nove grafike ROG Strix so izdelane s širino 2,5 reže, kar zagotavlja 40 % večjo površino hladilnika za odvajanje toplote v primerjavi s prejšnjimi zasnovami z 2 režami, kar zagotavlja bistveno hladnejše in tišje delovanje.
2X večji stik z grafičnim procesorjem za boljši toplotni prenos
MaxContact je prva tehnologija hlajenja grafičnega procesorja v panogi, ki vključuje izboljšan bakren razpršilec toplote, ki se neposredno dotika grafičnega procesorja. MaxContact uporablja natančno strojno obdelavo, da zagotovi površino, ki ima do 2-krat večji stik z grafičnim procesorjem kot običajni razpršilniki toplote, kar izboljša toplotni prenos.
Največji pretok zraka s 105 % večjim zračnim tlakom
Patentirani ventilatorji s krilnimi lopaticami zagotavljajo največji pretok zraka in 105 % večji statični tlak nad hladilnikom, hkrati pa delujejo do 3-krat tišje kot referenčne kartice.
Igra v popolni tišini
Inovativna tehnologija 0dB popolnoma ustavi ventilator, ko temperatura grafičnega procesorja ostane pod nastavljeno vrednostjo*, in vam omogoči, da uživate v lahkem igranju v popolni tišini.
Daljša življenjska doba ventilatorja
Ventilatorji v grafičnih karticah ROG Strix so certificirani z mednarodno zaščitno oznako (oznaka IP) kot odporni na prah IP5X za večjo zanesljivost in daljšo življenjsko dobo. Ta strogi postopek certificiranja zagotavlja, da grafične kartice ROG Strix zagotavljajo optimalno delovanje ventilatorjev tudi v težkih razmerah.
Optimalno hlajenje sistema
ASUS FanConnect II je opremljen z dvema 4-pinskima, hibridno krmiljenima glavama, ki ju lahko priključite na sistemske ventilatorje PWM in DC za optimalno hlajenje sistema. Priključena ventilatorja se nanašata tako na grafični kot na centralni procesor in delujeta samodejno glede na tistega z višjo temperaturo. Z obsežnim naborom možnosti nastavljanja lahko prilagodite hitrosti ventilatorjev za učinkovito hlajenje.
100-odstotno avtomatiziran proizvodni proces, ki je edini v panogi
Vse grafične kartice ASUS so zdaj izdelane s tehnologijo Auto-Extreme, ekskluzivnim, 100-odstotno avtomatiziranim proizvodnim postopkom, ki vključuje vrhunske materiale in postavlja nove standarde kakovosti. Tehnologija Auto-Extreme zagotavlja dosledno kakovost grafičnih kartic ter izboljšano zmogljivost in življenjsko dobo. Od uvedbe tehnologije Auto-Extreme se je zanesljivost izboljšala za 30 %. Ta novi proizvodni postopek je tudi okolju prijazen, saj odpravlja ostre kemikalije in zmanjšuje porabo energije za 50 %




Zmogljivost grafične kartice RX 580 si preverite v spodnjem videu:
 

https://www.youtube.com/watch?v=aD6KqW6th30




Ob nakupu nove grafične kartice omogočamo odkup vaše stare ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Druge grafične kartice v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo grafičnih kartic si lahko ogledate na: GRAFIČNE KARTICE




Zakaj se nakup grafične kartice v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Znamka grafične kartice: AMD
Velikost Grafičnega Spomina: 8 GB
Napajanje: 1x 8pin PCIe
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
16.04.2024. ob 00:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
45 -krat