• Sapphire RX 7900 XTX PULSE 24GB | GDDR6 | 2xHDMI 2xDisplayport | Ultim
  • Ne zamudite priložnosti

Sapphire RX 7900 XTX PULSE 24GB | GDDR6 | 2xHDMI 2xDisplayport | Ultim

Cena
1.399 €
Šifra oglasa: 10631899

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
65774
Stanje
novo

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/rx-7900-xtx/sapphire-rx-7900-xtx-pulse-24gb-gddr6-2xhdmi-2xdisplayport-ultimate-graficna-kartica/ .

Ultimate Grafična Kartica Sapphire RX 7900 XTX PULSE 24GB




Predstavljamo Radeon RX 7900 XTX PULSE 24G: grafično kartica, ki spreminja pravila igre in je zasnovana za vrhunsko igralno izkušnjo. Potopite se v dih jemajoče vizualne učinke in osupljivo zmogljivost s tem zmogljivim grafičnim procesorjem, ki je skrbno izdelan tako za običajne kot tudi za zagrizene igralce.

Radeon RX 7900 XTX PULSE 24G se ponaša z ogromnimi 24 GB pomnilnika GDDR6 in zagotavlja gladko igranje in bliskovite odzivne čase tudi pri najvišjih ločljivostih. Z vrhunsko arhitekturo vas bo ta grafični procesor popeljal v prihodnost igranja, saj zagotavlja realistično grafiko in osupljiv realizem v vseh vaših najljubših igrah.

Ena od izstopajočih lastnosti grafičnega procesorja RX 7900 XTX PULSE je njegov napredni hladilni sistem. Kartica je opremljena z inovativnim hladilnikom PULSE, ki zagotavlja optimalen nadzor temperature in šepetajoče tiho delovanje. To pomeni, da lahko grafično kartico potisnete do skrajnih meja, ne da bi vas skrbelo pregrevanje ali moteč hrup ventilatorja.

Radeon RX 7900 XTX PULSE 24G je zasnovan za brezhibno združljivost, zato podpira najnovejše zaslonske tehnologije, vključno s HDMI 2.1, DisplayPort 1.4 in HDR. Prav tako ima funkcijo AMD FidelityFX Super Resolution, ki znatno izboljša vizualno podobo v igrah, pri tem pa ohranja impresivno hitrost sličic na sekundo.

Z najsodobnejšo arhitekturo RDNA 3 je RX 7900 XTX PULSE popolnoma optimiziran za DirectX 12 Ultimate in Vulkan, kar zagotavlja izjemno zmogljivost na različnih igralnih platformah. Poleg tega ta grafični procesor s podporo AMD Smart Access Memory in PCIe 4.0 sprosti celoten potencial vašega sistema ter zagotavlja hitrost in odzivnost brez primere.

Radeon RX 7900 XTX PULSE 24G ni le zmogljiv , temveč je izdelan tudi z mislijo na estetiko. Njegova elegantna zasnova in prilagodljiva osvetlitev RGB bosta nedvomno predstavljali izjavo v vsaki igralni opremi.

Če povzamemo, je Radeon RX 7900 XTX PULSE 24G odlična izbira za igralce, ki iščejo popolno kombinacijo zmogljivosti, vizualnih lastnosti in zanesljivosti. Izboljšajte svojo igralno izkušnjo in se prepustite, da vas ta vrhunec tehnologije popelje v nepozabno pustolovščino. Ne zamudite priložnosti in še danes izboljšajte svoj sistem z Radeonom RX 7900 XTX PULSE 24G!



Zmogljivost grafične kartice RX 7900 XTX si preverite v spodnjem videu:
 

https://www.youtube.com/watch?v=AQNz3EYUet4&t=1s




Ob nakupu nove grafične kartice omogočamo odkup vaše stare ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Druge grafične kartice v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo grafičnih kartic si lahko ogledate na: GRAFIČNE KARTICE




Zakaj se nakup grafične kartice v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Proizvajalec: Sapphire
Znamka grafične kartice: AMD
Model Grafične Kartice: RX 7900 XTX
Velikost Grafičnega Spomina: 24 GB
Napajanje: 3x 8-pin PCIe
Izhodi: 2X DisplayPort, 2X HDMI
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Novo

Spletna povezava

Zemljevid

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
06.02.2023. ob 00:24
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
566 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija