Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Medisana BS 444 connect analitska osebna BLUETOOTH tehtnica do 180 kg
  • Medisana BS 444 connect analitska osebna BLUETOOTH tehtnica do 180 kg

Medisana BS 444 connect analitska osebna BLUETOOTH tehtnica do 180 kg

Cena
30 €
Šifra oglasa: 9436841

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Vipava, Vipava
Stanje
novo

Opis oglasa

Tehtnica je popolnoma nova, embalaža nikoli odprta.

Informacije na email aljosa.licen@royal-corp.si ali GSM od SAMO POPOLDAN - 13 do 19 041 692 302

Pošljem lahko tudi po pošti, vendar zgolj po predhodnem nakazilu celotne kupnine na moj TRR. PO POVZETJU Z ODKUPNINO NE POŠILJAM.
Strošek poštnine v primeru pošiljanja po pošti dogovorimo skupaj, običajno preverim dejanski strošek po ceniku pošte Slovenije in ga sporočim resnim interesentom.


Telesni analizator BS 444 connect uporablja natančne elektrode iz nerjavečega jekla za merjenje telesne maščobe, telesne vode in mišične mase. Prepletanje vseh teh vrednosti je odločilni dejavnik za zdravo pot do ciljne teže in pomembna spremljava učinkovitih fitnes programov.

Povezava z VitaDock® Online
Preprosto prenesite svoje vitalne znake s programsko opremo Vitadock PC / Mac v VitaDock ® Online in dobite še več možnosti za prikaz in oceno. VitaDock® Online iz MEDISANA omogoča shranjevanje, iskanje, oceno in izvoz vaših osebnih vitalnih podatkov, kot so krvni tlak, krvni sladkor, krvni kisik, telesna temperatura, teža in aktivnost. Poleg tega lahko sinhronizirane spletne shranjene vrednosti z aplikacijo VitaDock + v več napravah iOS ali Android.

Posebnosti
Bluetooth® Smart prenos podatkov
Samodejno zaznavanje do 8 uporabnikov
Merjenje teže, telesne maščobe, telesne vode, mišičnega odstotka in teže kosti
Značilnosti
Merjenje teže, telesne maščobe, telesne vode, mišičnega odstotka in teže kosti Na tehtnici lahko shranite podatke (spol, športni način, višina, starost) 8 ljudi, vsaka z največ 30 pomnilniškimi mesti. Določitev vrednosti BMI Integrirana analiza potreb po kalorijah (BMR) Visokokakovostne elektrode iz nerjavečega jekla Udobno "korak" o »aktivaciji Velik in enostavno berljiv LCD zaslon Preklapljanje med kg, lb in st Štirje natančni merilniki merilnikov napetosti za natančne rezultate meritev Samodejno zaznavanje do 8 uporabnikov v merilu Bluetooth® za prenos podatkov v aplikacijo VitaDock + za iOS in Android ter vklop VitaDock Online

iOS 7 ali novejši
Android 4.3 ali novejši
Podpora Bluetooth®Smart

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
19.06.2023. ob 14:14
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
270 -krat