Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Zobna ščetka Braun

Zobna ščetka Braun

Cena
55 €
Šifra oglasa: 6080581

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Slovenska Bistrica, Slovenska Bistrica
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Električna zobna ščetka Oral-B Smart Series se pohvali z možnostjo Bluetooth povezovanja, ki omogoča komunikacijo med zobno ščetko in pametnim telefonom. Le-ta ponuja možnost takojšnjega vodenja ščetkanja, ki ga lahko nadzira vaš strokovnjak za dentalno zdravje.

Zobno ščetko odlikuje izjemna 3D tehnologija čiščenja, ki z oscilacijami, kroženjem ter pulziranjem nežno razbije in temeljito odstrani zobne obloge – občutno učinkoviteje kot med ščetkanjem z običajnimi zobnimi ščetkami.
Ponaša se z možnostjo izbire med 5 načini delovanja, in sicer dnevno čiščenje, nega dlesni, občutljivo čiščenje, beljenje ter globinsko čiščenje. Dodatna prednost električne zobne ščetke Smart Series je senzor pritiska, ki vas bo opozoril na premočno ščetkanje, ki bi lahko poškodovalo zobno sklenino. Pohvali se s posebej zasnovano glava s ščetinami, nameščenimi pod 16-stopinjskim kotom, ki objame vsak posamezni zob, s čimer zagotovi temeljito čiščenje ter odstranjevanje zobnih oblog – tudi v težko dostopnih medzobnih prostorih.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
28.03.2022. ob 09:25
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
177 -krat