• Rose Gold iPad Air 4, Orange Folio ovitek in Magic Pencil
  • Rose Gold iPad Air 4, Orange Folio ovitek in Magic Pencil
  • Ne zamudite priložnosti

Rose Gold iPad Air 4, Orange Folio ovitek in Magic Pencil

Cena
650 €
Šifra oglasa: 12537052

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Zmogljivo. Barvito. Čudovito.
iPad Air naredi več kot računalnik na enostavnejše in bolj čarobne načine. In zdaj z več funkcijami in zmogljivostmi je bolj vsestranski koz kadarkoli prej.
Vaš ustvarjalni studio na poti.
Z A14 Bionic imate moč oživiti svoje ideje. Ustreli 4K video, nato pa ga uredite neposredno na iPad Air. Uporabite Apple Pencil druge generacije za barvanje in ponazoritev z dinamičnimi ščetkami in subtilnim senčenjem. Z izboljšano grafiko in strojnim učenjem A14 Bionic lahko odklenete nove ustvarjalne možnosti z urejanjem fotografij, ustvarjanjem glasbe in še več.
Z Apple Pencil lahko preprosto beležite, organizirate svoje misli in označite posnetke zaslona, e-pošto in drugo. Pri iPadOS-u postane vaš rokopis tako močan kot vtipkano besedilo. Pretvorite svoje skice v popolne oblike, ročno napisane opombe spremenite v vtipkano besedilo in v poljubno besedilno polje napišite s Scribble.
Naj se trdo dela, kot da težko dela.
Z neverjetno vsestranskostjo iPad Air lahko delate poljubno. Uporabite Smart Keyboard Folio ali pritrdite Magic Keyboard za odzivno tipkanje in vgrajeno ‑ v sledilno ploščico. Kot nalašč za stvari, ki jih morate storiti, na primer pošiljanje e-pošte. Ali stvari, ki jih želite početi, na primer pisanje kratke zgodbe. In z vso ‑ dnevno življenjsko dobo baterije je iPad Air pripravljen delovati tako dolgo, kot ga potrebujete.
Pojdi na delo. Pojdite v razred. Ali pa se zberite.
iPad Air je odličen način za ohranjanje povezave z Wi‑Fi in 4G LTE. Privoščite klic FaceTime, pridružite se video konferenci ali začnite skupinski projekt s prijatelji ali sošolci od koder koli. Napredne kamere in mikrofoni ohranjajo obraze in glasove kristalno čiste. iPad Air ima zelo hiter Wi‑Fi in s 4G LTE se lahko povežete, tudi če niste stran od Wi‑Fi.
Povečajte svoj prosti čas.
Neverjetna grafika A14 Bionic in osupljiv zaslon iPad Air naredijo vso vašo zabavo popolnoma privlačno. Oglejte si filme na čudovitem zaslonu Liquid Retina s široko barvo P3 in uživajte v potopni zvočni izkušnji z visokokakovostnimi pokrajinskimi stereo zvočniki.
iPadOS prinaša nove zmogljivosti, zasnovane posebej za iPad.
iPad vam omogoča, da naredite toliko, tako enostavno. iPadOS to vsestranskost še naprej olajša, da se stvari uredijo, najdejo in organizirajo informacije ter iPad še bolj sposoben. Tapnite, da razkrijete nov meni za večopravilnost, ki vam omogoča ustvarjanje celotnega zaslona, Slide Over, Split View in v nekaterih primerih sredinsko okno, tako lahko delate na več aplikacijah hkrati.
Vzemite si zapiske, označite ali ustvarite mojstrovino z Apple svinčnikom druge generacije. (Prodaja se posebej)
Apple Pencil postavlja standard za to, kako naj bi se risanje, nota ‑ odvzem in označevanje dokumentov počutili — intuitivno, natančno in čarobno. Vse z neopaznim zamikom, pikslom ‑ popolna natančnost, nagib in občutljivost na pritisk ter podpora za zavrnitev dlani. Neverjetno enostaven za uporabo in pripravljen, ko navdih začne.
Združljivo z Magic Keyboard in Smart Keyboard Folio.
Neverjetne aplikacije in igre iz App Store omogočajo neskončne možnosti.
iPad Air je naložen z Apple ‑ oblikovanimi aplikacijami, ki jih boste uporabljali vsak dan, kot so fotografije, zemljevidi, sporočila, novice Apple, pošta in safari. Dobili boste tudi nabor zmogljivih aplikacij za produktivnost, vključno s stranmi, številkami in keynoteom. In z GarageBand in iMovie lahko postanete kreativni naravnost iz škatle.

Čeprav je bila tablica kupljena maja 2021, deluje in izgleda kot nova.

Zemljevid

Objekti v bližini

LukaSeretin

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Gorenjska, Slovenija
Oglas je objavljen
05.04.2024. ob 16:27
Do poteka še
Oglas je prikazan
93 -krat

LukaSeretin

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Gorenjska, Slovenija