Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Marantz PM7000 integrirani stereo ojačevalnik z vgrajeno funkcijo HEOS
  • Marantz PM7000 integrirani stereo ojačevalnik z vgrajeno funkcijo HEOS
  • Marantz PM7000 integrirani stereo ojačevalnik z vgrajeno funkcijo HEOS

Marantz PM7000 integrirani stereo ojačevalnik z vgrajeno funkcijo HEOS

Cena
1.199 €
Šifra oglasa: 10257202

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

"Marantz PM7000 s skupno izhodno močjo blizu 200 vatov RMS na 8 ohmov daje dinamičen zvok izjemnih glasbenih zaslug. Glede na to, da ne manjka nobena podrobnost, je PM7000 zelo ugoden, ekstraodinarni ojačevalnik, ponuja privlačen dizajn v kombinaciji z Marantzovim izvirnim zvočnim inženiringom in izjemno zanesljivostjo ".
Dobavljiv v srebrni in črni barvi
Idealna izbira za zvočne sladokusce, PM7000N vključuje visokokakovostne zvočne komponente, lastne Marantzove HDAM-je, toroidni transformator in hitri trenutni napajalnik.
Zvočna podpora visoke ločljivosti
Z možnostjo dekodiranja zvokov visoke ločljivosti ALAC, FLAC in WAV brez izgube datotek do 24-bit / 192-kHz, kot tudi skladb DSD 2,8 MHz in 5,6 MHz (avdiofilska oblika SACD), uživajte v glasbi natanko tako kot umetnik predvidena. Glasbo poslušajte prek vrat USB na zadnji plošči ali prek omrežnih virov.
Najbolj glasbeni zvok
Zasnovan in obširno uglašen s strani ekipe, ki temelji na več kot 65 letih Hi-Fi strokovnega znanja, PM7000N zagotavlja izjemno zmogljivost za vašo avdio zbirko. Naj bo digitalni ali analogni, uživajte v najbolj glasbenem zvoku iz katerega koli vira. Marantzovi inženirji so izbrali in optimizirali PM7000N z obsežnim poslušanjem v namenskih Marantzovih objektih v Evropi in na Japonskem z uporabo Hi-Fi uglašenih zvočnih delov.
Sodobni integrirani ojačevalnik
PM7000N je prvi popolnoma diskretni, trenutno integrirani Hi-Fi ojačevalnik s povratnimi informacijami z vgrajeno tehnologijo HEOS za mrežni glasbeni dostop podjetja Marantz. Je idealna izbira za zvočne sladokusce, ki potrebujejo zvok Marantz Musical s prilagodljivim delovanjem in dostopom do digitalne pretočne glasbe.
Popolnoma ločen ojačevalnik moči s povratnim tokom s HDAM
Ojačevanje trenutne povratne informacije, znana tehnologija Marantz-lastniškega vezja, je premišljeno zasnovana tako, da ustreza zahtevam glasbe z visoko ločljivostjo po širokopasovni širini in hitri reprodukciji zvoka. Edinstveni moduli Marantz HDAM dramatično presegajo običajne vgrajene ojačevalnike v hitrosti porasta in ravni hrupa. Rezultat je veliko bolj dinamičen, natančen in podroben zvok.
Širok spekter povezljivosti
PM7000N je opremljen s 4 analognimi vhodi in enim analognim izhodom ter visokokakovostnim izenačevalnikom Marrantz Musical Phono MM ter ima en koaksialni in dva optična digitalna vhoda ter vhod USB-A za zvočne datoteke visoke ločljivosti. Digitalne plošče so zaščitene in jih je mogoče popolnoma izključiti neodvisno z uporabo "čistih načinov", da se preprečijo motnje.
HEOS Vgrajen
Z vgrajeno tehnologijo HEOS lahko uživate v svoji najljubši glasbi v katerem koli domu doma za brezžično celodnevno zvočno izkušnjo. Uživajte v glasbi iz Spotify Free ali Premium, Amazon Music HD, Deezer, Tidal in drugih ali v lokalnih knjižnicah glasbenih datotek. Na voljo sta tudi AirPlay 2 in Bluetooth.
Lastnosti
Kanali
2.
Topologija trenutnih povratnih informacij
o
Popolnoma uravnotežena arhitektura vezja
-
Konstrukcija z dvojnim mono ojačevalnikom
-
Phono EQ: Standard / Marantz Musical / Marantz Musical Premium
o / - / -
Digitalni vhod: USB-B / optični / koaksialni / USB-A
- / 2/1/1
Sample Rate Digital In
192 kHz / 24-bit
USB-A: DSD / WAV / FLAC / AIFF / ALAC

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
17.11.2022. ob 18:52
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
433 -krat