Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Suzuki Swift 1.3 GTi
  • Suzuki Swift 1.3 GTi
  • Suzuki Swift 1.3 GTi
  • Suzuki Swift 1.3 GTi

Suzuki Swift 1.3 GTi

Prodajam rabljeno vozilo: Suzuki Swift

Cena
Po dogovoru
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 6382311
  • Leto izdelave
    1990
  • Prevoženi kilometri
    200
  • Moč motorja
    74 kW
  • Motor
    Bencin
  • Mehanski menjalnik
    Da

Osnovne informacije

Lokacija vozila
Osrednjeslovenska, Brezovica pri Ljubljani, Podpeč
Vrsta ponudbe
Prodam
Znamka avtomobila
Suzuki
Model avtomobila
Swift
Tip avtomobila
1.3 GTi
Leto izdelave
1990
Prevoženi kilometri
200 km
Motor
Bencin
Moč motorja
74 kW
Delovna prostornina
1.298 cm3
Menjalnik
Mehanski menjalnik
Število prestav
5 stopenj
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajata se Suzuki Swift GTI:

- rdeče barve, letnik 1990
- bele barve, letnik 1992

Suzuki Swift GTI letnik 1992,prvič registriran 16.03.1992, zadnjič registran/vožen leta 2010, od takrat je avto pokrit stal v Trbovljah- 1.lastnik. Avto je karoserijsko primeren letniku (rja na pokrovu mo-torja, pragu in blatniku- vse brezhibne rezervne dele imamo in jih lahko priložimo- potrebno lakiranja in barvanja). Pred nekaj dnevi končan servis na vozilu; nove roke, zglobi,puše, nova kompletna sklopka, novi diski, nove ploščice, nova vodna in oljna pumpa, komplet svečk z razd.kapo, vsi jermeni, nosilci motorja, ročna zavora in še in še....)- avto se pelje kot se mora, namenjen pa je ljubitelju takšnega vozila, ki ga bo "porihtal" do konca...na zalogi imamo ogromno rezervnih delov, ki jih lahko priložimo za dokončanje/popravilo avtomobila.

Suzuki swift GTI letnik 1990, avto ima veljaven tehnični pregled do 08/2021. Avto popolnoma izpraven (možnost certifikata starodobnika B1/B2)- vžgi in pelji, na desnem boku in blatniku manjša vdolbina ( vse brezhibne rezervne dele imamo in jih lahko priložimo- potrebno lakiranja in barvanja). Motor je generalno obnovljen z OEM deli- prevoženih 200km, prav tako je na avtu od 01/2021 zamenjano: nove roke, zglobi,puše, komplet nova sklopka, novi diski, nove ploščice, nova vodna in oljna pumpa, komplet svečk z razd.kapo, vsi jermeni, nosilci motorja, ročna zavora ter podvozje vključno z zaščito....

Rdeči swift je serijsko brez katalizatorja (115PS), ima strešno okno in neelektrična ogledala/stekla, medtem ko je bel že serijsko opremljen s katalizatorjem (101PS), ter električnimi ogledali ter stekli. Pri rdečem swiftu je notranjost originalna, a je preoblečena v blago Swifta GTI po letniku 1995, ki je imel drugačen vzorec blaga.

Za vse vgrajene/rezervne dele imamo račune (garancija), ogled vozila je možen na podlagi predhodnega dogovora v Ljubljani (rdeči) ali v Podpeči pri Ljubljani (beli) kar pri mehaniku, ki je oba avta tudi obnavljal/popravljal, tako da se lahko dodatne info o vozilu pridobijo iz prve roke na licu mesta.

Rdečega lahko peljete direktno po nakupu za pridobitev certifikata, belega je treba estetsko še dokončati, temu primerna bo tudi razlika v ceni med obema voziloma. Vozili se prodajata ločeno, če se odločite za oba dodamo nekaj % popusta.

Vozili je možno zamenjati samo za gotovino (menjave odpadejo, ker imamo polno garažo, v račun vzamemo eventualno le že dirkalno pripravljeno vozilo). Prosimo, da se pred nakupom pozanimate kaj se prodaja in kakšne cene se gibljejo za ta vozila v EU, na avto.netu teh vozil ni bilo na prodaj že kar nekaj let v Slo.

KONČNO CENO ZDEFINIRAMO PO OGLEDU

Nekaj starih podatkov za ta avto najdete tudi tukaj:

https://avto-magazin.metropolitan.si/media/upload/Test/suzuki/swift-13-gti.pdf

ali

https://www.avto-magazin.si/media/upload/Test/suzuki/swift-13-gti-suzuki-swift-13-gl-sedan.pdf

Zemljevid

Objekti v bližini

Dodatne informacije

Možnost plačila

  • gotovina

Dodatni podatki

  • Oblika karoserije: hatchback
  • Število vrat: 3
  • Število sedežev: 5
  • Vrsta pogona: sprednji
Oglas je objavljen
31.05.2022. ob 16:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2549 -krat