Avtodiagnostika Avto tester Launch X431 PRO V+ 2020 in vse funkcije sl

  • Cena: 660 
  • Šifra oglasa: 2450024
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam originalni najnovejši in najhitrejši avto tester X431 Pro V+ OBD2 diagnostični vmesnik bluetooth in na dotik zaslon, wi fi, na zelo hitrem novem kvalitetnem tabličnem računalniku Lenovo Quad Core štirijederni procesor z Android 8.2 z najnovejšim Pro softwerjem X431 Pro V+ naložena čisto sveža današnja programska oprema 2020 in se redno posodablja vedno preko interneta. NAjCEnEjE v sloveniji prodam zelo dober tester, hiter, enostaven za uporabo in diagnosticiranje vseh napak na vseh osebnih avtomobilih in pa kombijih in podporo direkt sproti na internetu. Tale nov model avtotesterja je vrhunski produkt, res je med vsemi možnimi univezalnimi testerjii dejansko daleč najboljši tale zelo hiter orginal tester, garantirano z garancijo brez problema na vse 7 let, registrirano, plačana je licenca in nadaljne posodabljanje,
Avto diagnostika tester univerzal 2020 podpira prav vse, jezik tudi slovensko zdaj v realnem času na voljo.
......... 069 671 995 ....... kadarkoli in 24 ur na dan možno kupiti
top ponudba, najboljša kvaliteta v avto diagnostiki, slike realne moje tablice.
zdaj cena znižana 16% na 660 Eur iz 790 Eur Tel: 069 671 995
Možnost dostave s pošto kamorkoli v in po sloveniji
......... 069 671 995 ...... kadarkoli
Tester - diagnostika podpira diagnosticiranje vseh možnih funkcij na preko 200 znamk vseh osebnih vozil tako Ameriške, Evropske, Korejske, Japonske in Kitajske znamke vozil. Omogočene so tudi hitre funkcije najpogostejših opravil kot so reseti servisov, regeneracije DPF filtrov, reset oil, reset baterije, reset sas, reset zavor, reset abs, reset tmps ventilov na kolesih, menjalnik, injektor, immo, odometer kilometri itd.
Deluje v različnih svetovnih jezikih, angleškem, nemškem ruskem, srbskem, hrvaškem, tudi slovensko zdaj lahko prikaže v realnem času.
......... 069 671 995 ...... kadarkoli
Najboljša univerzal diagnostika X431 Pro V+ prav tako podpira vse druge funkcije diagnosticiranja, kodiranja, adaptacije, nadzor parametrov v realnem času, grafične prikaze, vodeno diagnostiko itd. itd. itd. in tukaj delajo praktično res prav vse funkcije (ki jih je res ogromno tukaj v softwerju) ki so možne na tem zares odličnem testerju.
Pri nakupu dobite vse komplet kot potrebujete X431 Pro 3V+ diagnostični OBD2 konektor, kvalitetno novo hitro tablico lenovo, OBD2 podaljšek za zaščito modula in lažji dostop do diagnostičnih mest, kabli, konkreten ovitek za zaščito tablice.
......... 069 671 995 ...... kadarkoli
Zadeva je samo testirana za uporabo in deluje hitro in brezhibno, ena najboljših diagnostik avto testerjev za osebna vozila, popolnoma na novo zasnovana hitra programska platforma za android in macOS (ki se še vedno vsakodnevno razvija) uporabniku zelo prijazno in enostaven za uporabo, omenjen tester je bistveno boljši, bistveno hitrejši in bolj izpopolnjen in novejša tehnologija kot Delphi, Autokom, Texa, Bosch in Wurth itd. podpira vsa osebna vozila, omogoča vse funkcije na vseh vozilih, in je zelo enostaven za uporabo.
......... 069 671 995 ....... kadarkoli
Stestirano in dela vse možno 100%
Možen je preizkus pred nakupom.
Lahko vam pošljem ali dostavim.
vse ostalo je pa stvar dogovora
Cena za komplet je 660 EUR
vse ostalo info po telefonu
Za več informacij pokličite.
Lahko me kadarkoli
pošljem kamorkoli

Zelo ugodno

069 671 995

Lokacija oglasa Avtodiagnostika Avto tester Launch X431 PRO V+ 2020 in vse funkcije sl
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa