DELPHI OBD UNIVERZALNI TESTER DIAGNOZA AVTOMOBILI TOVORNJAKI

  • Cena: 19 
  • Šifra oglasa: 8662388
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Goriška, Šempeter pri Gorici, Šempeter pri Gorici
Stanje: novo

Več:

OBD 2 BLUETOOTH UNIVERZALNI AVTO TESTER DIAGNOSTIKA NOV MODEL 2022 DS TCS CDP.

Telefon;051 847890

OBD 2 univerzalna diagnostika za osebna, gospodarska ter tovorna vozila, deluje na večini vozil od letnika 1993 naprej do letnika 2018, osnovni priklop je 16 pin konektor z LED lučjo OBD, OBD2, EOBD, JOBD komunikacija, funkcija multiplekser, 2xHS CAN ISO 11898-2, SW CAN SAE J2411, K / L ISO 9141-2, VPW J1850, PWM J1850, RS485 J1708, TTL in SPI, analog V, 5volt ven, podpira tudi vozila BMW: E60/61, E70, E46, E39 ter vozila Ford.
Za starejše avtomobile ter tovornjake, ki nimajo vgrajenega OBD2 priklopa lahko priskrbim tudi set 8 povezovalnih kablov za starejše avtomobile ter set 8 kablov za tovornjake, tovorne prikolice.
Podpira napetost 12V in 24V, povezava med računalnikom in diagnostiko je v osnovi preko priloženega kabla ali preko BLUETOOTH brezžične povezave.
Z omenjeno diagnostiko se lahko izvaja; odkrivanje napak, brisanje napak, ponastavitev servisnih intervalov, kodiranje inektorjev, kodiranje ključev ter kartic za zagon vozila koda vžiga immobilizer, različna kalibriranja naprimer volan, odpiranje električnih zavor, prisilna regeneracija DPF filtra, različni testi, parametri, snemanje parametrov v realnem času na spominsko kartico, poveže se z vsemi računalniki v vozilu; računalnik motorja, avtomatskega menjalnika, ABS, SRS, klima, servo volan, instrumenti, prepoznavanje številke šasije, AdBlue, diagnostika tovornih prikolic.
Aparat je najboljše možne kvalitete z Japonskim vezjem, nov eprom, novimi NEC releji, več čipi to pomeni, da vspostavi komunikacijo z še več vozili in hitreje.
Na razpolago v 21 različnih jezikih med katerimi je tudi Hrvaščina, Nameščeni, Italijanščina, Angleščina, programi ne potečejo in se ne zaklenejo iz strani interneta spletne zaščite ne obstajajo, programi združljivi z operacijskim sistemom windows xp / vista / 7 / 8 / 8.1 / 10, ter najnovejšo zadnjo verzijo združljivega avtodiagnostičnega programa Wurth WOW v Hrvaškem, Angleškem, Nemškem in Italijanskem jeziku kateri podpira vozila do letnika 2018 kateri poleg krmiljenja diagnostike vsebuje tudi natančne tehnične podatke in sheme kot znana Autoda... do letnika 2018, program ne poteče nikoli, vsebuje aktivator.
Uporaben in priljubljen med mehaniki vozil je tudi tehnični program z podatki, shemami in elektrčnimi shemami Vesa, Atris Technik Stahlgruber Vivid Worshop Hajnes Pro 2016.3 v Slovenskem jeziku kateri vsebuje 5 krat več podatkov kot Avtoda... in ne poteče nikoli.
Za vse programe lahko priložim natančna Slovenska navodila.
Vsi programi združljivi z operacijskim sistemom windows xp / vista / 7 / 8 / 8.1 / 10.
Možnost dobave prenosnika z že naloženimi omenjenimi programi.

Za informacije in cene dosegljiv na telefon, SMSe ali Bolha sporočila. Telefon;051 847890.

Podatki o uporabniku

Regija
Jugovzhodna Slovenija
Država
Slovenija
Lokacija oglasa DELPHI OBD UNIVERZALNI TESTER DIAGNOZA AVTOMOBILI TOVORNJAKI
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa