• LAUNCH CRP 909E OBD avto diagnostika
  • LAUNCH CRP 909E OBD avto diagnostika
  • LAUNCH CRP 909E OBD avto diagnostika
  • LAUNCH CRP 909E OBD avto diagnostika
  • LAUNCH CRP 909E OBD avto diagnostika
  • Ne zamudite priložnosti

LAUNCH CRP 909E OBD avto diagnostika

Cena
439 €
Šifra oglasa: 11072362

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Lenart v Slovenskih goricah, Lenart v Slovenskih goricah
Stanje
novo

Opis oglasa

Avtomobilski diagnostični tablični skener LAUNCH X431 CRP909E je najnovejša evolucijska pametna rešitev Android za diagnostiko in vzdrževanje 12 V osebnih vozil, lahkih tovornjakov, tovornjakov. Pokriva Evropske, Amperiške, Azijske avtomobile. Zasnovan je za servisne delavnice, kozmetične salone, avtomehanike in Samodejni skener za lastnike avtomobilov.

LAUNCH X431 CRP909E Podpora za diagnostiko celotnega sistema avtomobila

Ta možnost vam omogoča, da ugotovite, ali so celotni sistemski parametri avtomobila normalni ali ne. Vključuje predvsem
Pogonski sistem, sistem šasije, sistem karoserije, električni sistem.

1.PCM (pogonski sistem):
Motor, menjalnik, prenosno ohišje, elektronika električnih strojev, črpalka za gorivo, menjalnik,
in več...

2. Sistem šasije:
Elektronika za upravljanje akumulatorja, krmiljenje, integrirano upravljanje šasije, nadzor tlaka v pnevmatikah, aktivni tempomat, zavorni sistem, vzmetenje, TPMS
in več...

3.BCM (telesni sistem):
Zračna blazina SRS, kamera, avdio radio, prehod, armaturna plošča, senzorji za dež, vmesniški modul za polnjenje, pomoč pri parkiranju, krmilna enota za napajanje, ohišje na dotik, luč, sistem polnjenja baterije, zaslon navzgor, sistem za nadzor brisanja, streha, motor sedeža in vrat sistem, Blokada motorja, ABS ESP sistem, Klima.Električna okna, Telefon,
in več...

4.Električni sistem
Vključno s centraliziranim nadzornim sistemom za motor in prenos moči, integriranim krmilnim in varnostnim sistemom šasije, elektronskim sistemom inteligentne karoserije, komunikacijskim in informacijskim/zabavnim sistemom.

Preberite in izbrišite kode za vse razpoložljive sisteme, izklopite lučko MIL (indikatorska lučka), prikažite podatke v živo v besedilu, grafu in analogno za enostaven pregled podatkov.

LAUNCH X431 CRP909X Podpora pod 15 vrstami funkcij vzdrževanja:

Poleg neverjetne in zmogljive diagnostične funkcije ima CRP909 tudi različne servisne funkcije. Najpogosteje izvajane storitvene funkcije vključujejo:

1. Storitev ponastavitve oljne lučke
Omogoča izvedbo ponastavitve za nov izračun življenjske dobe motornega olja po menjavi olja.

2.EPB ponastavitev elektronske parkirne zavore
Pomemben je pri vzdrževanju varnosti in učinkovitosti elektronskega zavornega sistema.

3.BAT servis akumulatorja
Omogoča pregledovalnemu orodju, da oceni stanje napolnjenosti baterije, spremlja tok zaprtega tokokroga, registrira zamenjavo baterije in aktivira stanje mirovanja vozila.

4. Ponastavitev filtra za trdne delce DPF
Posebej deluje za sistem filtra za dizelske delce z regeneracijo DPF, učenjem zamenjave komponente DPF in učenjem DPF po zamenjavi krmilne enote motorja.

5.Ponastavitev senzorja krmilnega angela SAS
Pomaga pri čiščenju pomnilnika senzorja kota krmiljenja in ima pomembno vlogo pri kalibraciji senzorja kota krmiljenja.

6. Ponastavitev sistema za nadzor tlaka v pnevmatikah TPMS
Smiselno je pri prikazovanju ID-jev senzorjev iz ECU vozila, vnašanju ID-jev za zamenjavo senzorjev TPMS in testiranju senzorjev.

7.Programiranje ključev IMMO
Edinstvena funkcija programiranja avtomobilskih ključev in branja pin kode se uporablja predvsem za onemogočanje izgubljenih ključev vozila in programiranje novega nadomestnega obeska za ključe.

8. Krvavitev ABS
Odzračevanje zavor ABS za pridobitev čvrste zavorne ploščice po izčrpanosti zraka po popravilu Sistem črpalke ABS.

9. Ponastavitev sončne strehe
Pomično streho je treba ponastaviti, če ima krmilna enota pomične strehe težave s komunikacijo ali jo spremenite.

10. Ponastavitev vzmetenja
Poskusite ponastaviti elektronsko vzmetenje air ride z masažnim sistemom zaprite vsa vrata koeo prelistajte sistem sporočil pojdite na ponastavitev vzmetenja ali vklop izklop.

11.Ponastavitev menjalnika (prenosa).
Postopek Ponastavitev prenosa Prilagodljivo učenje DIY. Zaženite avto in vozite. Ko izvedete ta postopek, bosta krmilna enota motorja (ECU) in krmilna enota menjalnika (TCU) sodelovali, da se naučita, kako vozite, tako da spremljata vaš vzorec vožnje. Ko sledite tej metodi programiranja TCU / ECU, vozite avto.

12. Ponastavitev žarometov AFS
'AFS' pomeni sistem prilagodljivih sprednjih luči (ponoči z biksenonskimi žarometi) se obrača na obe strani, s pritiskom na ta gumb pa ostanejo usmerjeni naravnost naprej in se ne obračajo, ko zavrtite volan.

13. Kodiranje injektorja
Injektorje, ki puščajo, in nekatere mrtve injektorje lahko opazite, tudi če je injektor onemogočen. Tudi druge težave s sistemom za vžig in mehanskimi komponentami morda ne bodo pokazale izgube vrtljajev, ko je injektor izklopljen.

14.Prilagoditev plina
Ohišje dušilne lopute je cev, ki vsebuje vrtljivi ploščati ventil (metulj), ki se uporablja za nadzor količine zraka, ki vstopa v motor. V avtomobilu z elektronskim vbrizgom goriva senzor položaja dušilne lopute in senzor pretoka zraka komunicirata z računalnikom, ki dovaja ustrezno količino goriva, potrebno za injektorje. Po čiščenju ali popravilu se mora ponovno naučiti položaja senzorja plina.

15.Gear Learning
Orodje za pregled nadzira nekatere signale senzorjev položaja odmične gredi, da ugotovi, ali so izpolnjeni vsi pogoji za nadaljevanje postopka za delovanje motorja.

Popolne 10 funkcij OBDII/EOBD/JOBD avtomobilske diagnostike:

Ta skener podpira vseh 10 testnih načinov za avtomobile OBD-II, ki so odlični za vsakodnevna popravila. Spodnja tabela opisuje namen vsakega načina delovanja:

1.Branje kod: Prikažite podroben opis diagnostične kode napak (DTC)

2.Brisanje kod in ponastavitev: izklopi lučko za preverjanje motorja (MIL), počisti kode in ponastavi monitorje.

3. Podatkovni tok: prebere in prikaže tok podatkov ECU/PCM v živo, grafično izriše funkcije in shrani podatke zamrznjenega okvirja.

4.Status pripravljenosti I/M: Prikazuje, ali različni sistemi, povezani z emisijami v vozilu, delujejo pravilno in ali so pripravljeni na pregled in vzdrževalna testiranja.

5.Preberite podatkovni tok v živo: Prikažite informacije o neprekinjenem pretoku podatkov iz vozila v grafičnem (valovnem) prikazu v živo.

6. Oglejte si podatke zamrznjenega okvira: Preverite določene pogoje vozila, ki jih zabeleži vgrajeni računalnik v času, ko pride do napake, povezane z emisijami.

7.Test senzorja O2: Omogoča pridobivanje in ogled rezultatov preskusa monitorja senzorja O2 za zadnje opravljene teste iz vgrajenega računalnika vozila.

8. Preskus monitorja na vozilu: Pridobi in prikaže rezultate preskusov komponent in sistemov pogonskega sklopa, povezanih z emisijami.

9.Preberite informacije o vozilu: Prikažite informacije, kot so VIN (identifikacijska številka vozila), CID (ID kalibracije) in CVN (številka za preverjanje kalibracije) itd.

10. Preizkus sestavnih delov: Nekatere komponente vozila je mogoče aktivirati z ukazi, ki jih pošlje skener, da se preizkusi njihovo delovanje.

Zemljevid

Objekti v bližini

SEBASTIJAN ŽIŽEK s.p. OBD Global

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Strma pot 11, 2230 Lenart v Slov. goricah, Podravska, Slovenija
  • URL: http://obdglobal.net
Oglas je objavljen
12.05.2023. ob 17:10
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
905 -krat

SEBASTIJAN ŽIŽEK s.p. OBD Global

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Strma pot 11, 2230 Lenart v Slov. goricah, Podravska, Slovenija
  • URL: http://obdglobal.net