Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Tester akumulatorja BM420, 12V, 7 lučk

Tester akumulatorja BM420, 12V, 7 lučk

Cena
9,98 €
Šifra oglasa: 2706740

Opis oglasa

Preverite stanje akumulatorja svojega avtomobila s testerjem akumulatorja. Enostavno ga priključite v cigaretno vtičnico svojega avtomobila in preverite kako polna je baterija. Tester vam bo podal informacijo ali je akumulator vašega avtomobila poln in vas opozoril, če ga bo potrebno kmalu zamenjati.



7 diagnostičnih lučk

Na testerju je 7 lučk. Kombinacije lučk pokažejo stanje vašega akumulatorja. Lučke so razdeljene v 4 sklope. Zgornji lučki označujejo stanje baterije ob vžigu. Naslendji 3 sklopi lučk pa označujejo dobro, srednjo in slabo stanje akumulatorja. Pod lučkami se nahaja stikalo za preklop med testi.



Povsem preprosta uporaba

Ker boste tester priključili kar v cigaretno vtičnico, je uporaba zares preprosta. Lahko testiranje pa bo omogočila tudi daljša, 36 cm dolga, žica.

                                     
Kvaliteta: Q
Število kosov v paketu: 1
Prednosti: Prenosen tester, Test kapacitete, Obremenilni test ob vžigu, Lahek in priročen, Deluje z napetostjo 12 V (tudi na motorjih), Enostaven za uporabo, Pokrije širok spekter (CCA 100-2000), Inovativnen grafični prikaz, Stanje baterije prikaže v %, Napajanje iz akumulatorja, 7 lučk označuje stanje, Priključek za cigaretno vtičnico

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
21.12.2019. ob 07:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
474 -krat